CinemaPlus-3.2c - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

CinemaPlus-3.2c är ett reklamprogram som kan infiltreras till datorer genom andra skadeprogram som Delta-homes. Det är ett reklamprogram utan dess like och kommer väl inne i dator att visa flertalet reklamer på alla dina sökmotorer. Dessa reklamer är inte bara störande utan dessutom skadligt, därav bör du inte ha detta reklamprogram installerad på din dator ifall du inte vill bemöta allvarliga internetbaserade säkerhetsrsiker i framtiden. Ifall du har uppmärksammat att din dator infekterats med detta skadeprogram men du inte vet hur du kan bli av med det så har du kommit helt rätt. I den här artikeln har vi lagt till fulla instruktioner om hur du kan eliminera CinemaPlus-3.2c både manuellt samt automatiskt, metoden du väljer är helt upp till dig.

Ifall du inte har någon tidigare erfarenhet med att ta bort virus så rekommenderar vi det automatiska alternativet. Det är mycket enklare samt tar mindre tid, ladda enkelt ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes och genomsök datorn med det. En av dessa program kommer hitta samt eliminera infektionen på nolltid. Om din dator är infekterad med andra virus så kommer det hitta samt eliminera dessa med.

Om du av någon anledning inte vill ladda ned något ytterligare anti-skadeprogram så kan du ta bort CinemaPlus-3.2c manuellt med. Eftersom det kräver lite mer specifik kunskap så har vi utvecklat steg-för-steg instruktioner om hur man gör detta manuellt. Skrolla ned till slutet av artikeln och ta en titt på dessa. Om du lyckas slutföra alla stegen korrekt så kommer du att kunna eliminera viruset helt på egen hand.

Om du har några frågor relaterat till den här artikeln, var då god ställ dessa i kommentarsfältet nedan så kommer vi att göra vårt yttersta för att besvara dom alla. Ifall du vill lära dig mer om just de specifika egenskaperna av CinemaPlus-3.2c, var då god fortsätt läs artikeln.

Om reklamprogrammet CinemaPlus-3.2c

CinemaPlus-3.2c fungerar som ett tillägg till sökmotorer och kan läggas till hos de mest vanliga sökmotorerna, dessa inkluderar Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox samt även Safari. Väl installeras så kommer det visa reklamer på alla dessa sökmotorerna. En ny flik eller ett nytt fönster kan när som helst öppnas med reklam på din sökmotor också.

Reklamer som visas av CinemaPlus-3.2c dyker oftast upp på internethandelssidor och reklamför olika varor eller tjänster. Dessa reklamer ser oftast ut såhär:

cinemaplus1 cinemaplus

Dessa täcker nästa hela skärmen och är extremt störande. Dessutom så är det svårt att inte klicka på dom. Vi rekommenderar dig dock att du inte klickar på reklamerna som visas av CinemaPlus-3.2c, om du ändå gör det så kommer du att direkt bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av olika kriminella inom internetvärlden som t.ex. kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator bli infekterad med fler virus eller om du försöker att handla något hos dessa så kan du bli bedragen på dina pengar.

Reklamprogrammet CinemaPlus-3.2c spridningsmetoder

CinemaPlus-3.2c installeras oftast in tillsammans med Delta-homes viruset. Så ifall din dator är infekterad med Delta-homes så är du troligen infekterad med CinemaPlus-3.2c dessutom.

Ifall du vill undvika att bli infekterad med detta skadeprogram så bör du alltid hålla din dator skyddad med ett pålitligt anti-skadeprogram. Dessutom så bör du undvika att besöka suspekta hemsidor, pornografiska sidor m.m.Automatisk CinemaPlus-3.2c verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som CinemaPlus-3.2c och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av CinePlus-3.2c

Du tar bort CinemaPlus-3.2c genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som CinemaPlus-3.2c installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till CinemaPlus-3.2c .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort CinemaPlus-3.2c från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till CinemaPlus-3.2c och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till CinemaPlus-3.2c, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna CinemaPlus-3.2c från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till CinemaPlus-3.2c. Klicka på papperskorgen bredvid CinemaPlus-3.2c eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till CinemaPlus-3.2c, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna CinemaPlus-3.2c från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till CinemaPlus-3.2c och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till CinemaPlus-3.2c, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort CinemaPlus-3.2c från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör CinemaPlus-3.2c ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna CinemaPlus-3.2c från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill CinemaPlus-3.2c. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till CinemaPlus-3.2c, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av CinemaPlus-3.2c

 
Processer:
 

CinemaPlus-3.2c skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
augusti 6, 2015 10:38, augusti 6, 2015 10:38
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *