Buma Stemra Ransomware - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Ransomwares
 

Buma Stemra är ett så kallat ”ransomware” vilket betyder att det förr eller senare kommer kräva dig på en lösensumma. Det är ett skadlig program som infiltrerar datorer på måfå med hjälp av Trojan virus och försöker bedra användare. Det är ett av dom programmen som låtsas komma från polisen, låser din dator totalt samt anklagar dig för att ha brutit mot lagen. Buma Stemra ransomware attackerar specifikt datorer som håller till i Nederländerna. Dock finns det flertalet versioner av detta ransomware som kan attackera datorer världen över.

Programmet visar meddelanden hos låsta datorer på nederländska som hävdar att du har involverats i spridningen av upphovsrättskyddade filer. Meddelandet säger att denna typ av aktivitet är olaglig och enligt nederländsk lag så måste du betala en bot. Nedan har vi lagt fram hur meddelandet från Buma Stemra ransomware ser ut:

Buma Stemra – Politie

Uw computer is vergrendeld.

Illegaal gedownloade muziek stukken (“door piraterij verkregen”) zijn gelegen op de computer.

Met het downloaden de liedjes zijn gekopieerd, zodat kan ook een strafbaar feit onder 106 van de Auteurswet.

Het downloaden van auteursrechtelijk beschermde liedjes via het internet of om muziek te delen netwerk is illegaal en is in overeenstemming met 106 van de Copyright Act met een geldboete of een gevangenisstraf van een boete van maximaal 3 jaar. Bovendien kan de eigendom in zin van 184 paragraaf 3 van het wetboek van Strafrecht strafbaar feit en ook leiden tot de inbeslagname van de computer, waarmee de bestanden zijn gedownload.

Om du ser den här varningen på din dator så kommer du inte kunna göra mer med din dator. Programmet blockerar alla dina program. Du kommer inte kunna använda dig av ett antivirusprogram eller ens använda Internet. På så sätt skyddar sig Buma Stemra ransomware från att bli eliminerad.

Du bör aldrig lita på detta bedrägeri. Polisen skulle inte varna om kriminell aktivitet genom sådana metoder. Dessutom så skulle de aldrig samla in lösensummor genom Ukash eller Paysafecard som betalningsmetoder och det är just så som Buma Stemra ransomware ber dig att föra över pengar. Lita inte på detta bedrägeri ifall du inte vill förlora dina pengar. Det enda sättet att lösa detta problem på är att ta bort Buma Stemra ransomware så snart du uppmärksammat det på din dator. Du måste starta om din dator i Felsäkert Läge med Nätverk. Sedan behöver du köra ett pålitligt anti-spionprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter.

NÄR FELSÄKERT LÄGE MED NÄTVERK KAN STARTAS

 1. Starta om din dator, tryck på F8 medans datorn startar om;
 2. Välj Felsäkert Läge med Nätverk;
 3. Starta MSConfig;
 4. Inaktivera uppstartsfilen rundll32 från att starta någon applikation från Applikationsdata;
 5. Starta om din dator igen.
 6. Genomsök datorn med https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe för att hitta Buma Stemra ransomware och ta bort dom. Här är en instruktionsvideo om hur alla stegen går till:

NÄR FELSÄKERT LÄGE MED KOMMANDOTOLKEN KAN STARTAS

Om du inte kan använda dig av Felsäkert Läge så kan du testa att starta om till Felsäkert Läge med Kommandotolken. Såhär tar du bort Buma Stemra ransomware genom denna metod:

 1. Starta om i Felsäkert Läge med Kommandotolken. Buma Stemra ransomware bör inte startas genom detta.
 2. Kör Regedit. Leta efter Winlogon.
 3. Det kommer finnas en ”nyckel” märkt som Shell under Winlogon. Det borde hänvisa till Explorer.exe eller vara blank. Om det finns någonting annat som hänvisar till en körbar fil i en av användarens mappar, byt då ut denna mot Explorer.exe.
 4. Spara ändringar och starta om datorn i Felsäkert Läge med Nätverk.
 5. Kör MSConfig och inaktivera alla onödiga uppstartsfiler. Du bör nu kunna starta om normalt.
 6. Installera och kör https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Genomsök datorn med det och ta bort allt körbart från Buma Stemra ransomware.
 7. Här är en instruktionsvideo som visar borttagningen av viruset:

Om viruset blockerar alla Felsäkra lägen och du inte får tillgång till några andra användarkonton för att köra http://2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, så kan du vara tvungen att använda dig av en uppstartsklart antivirus CD/ USB enhet och genomsöka med den.

Automatisk Buma Stemra ransomware verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Buma Stemra Ransomware och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 11, 2015 11:17, juni 11, 2015 11:17
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *