Browser Good - Hur Tar Man Bort?

 

Browser Good är ännu en skadlig applikation som är listad som ett reklamprogram. Du bör inte låta det vara installerad på din dator eftersom, om du tillåter detta så kommer du möta konsekvenser mot internetsäkerheten.

Det är inte direkt svårt att lista ut om du är infekterad med Browser Good, det enda du behöver göra är att genomsöka datorn med ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla. En av dessa verktyg kommer automatiskt att hitta samt eliminera infektionen från din dator för gott. Du kan även använda ett annat anti-skadeprogram som du valt med.

Om du föredrar att ta bort detta manuellt så kan du använda denna metod: Genomsök din dator med ett anti-skadeprogram och hitta vart skadan befinner sig och ta sedan bort det manuellt. Om du inte har den kunskap som krävs för att göra detta, skrolla då ned och se våra steg-för-steg instruktioner om hur man tar bort det. Följ alla stegen noga så kommer du kunna ta bort Browser Good helt själv.

Ifall du skulle vilja veta mer om just Browser Good egenskaper, var då god fortsätt läs artikeln.

Om Browser Good reklamprogram

Browser Good beskrivs som en användbar applikation som hjälper användaren att spara både tid och pengar då denne handlar på internethandelssidor genom att ge dessa olika kuponger, erbjudanden och kommersiella erbjudanden, och allt detta gratis! Låter riktigt bra, men sanningen är den att verkligheten inte är lika frestande. Alla dessa kuponger och erbjudanden som visas av Browser Good dyker upp som irriterande internetreklam. De kan visas i alla möjliga format som t.ex. pop-ups (reklamrutor som hoppar upp på måfå), pop-under (som föregående fast reklamerna lägger sig i aktivitetsfältet), reklampelare eller textreklam. De är inte bara irriterande utan även skadliga, därav bör du inte låta Browser Good vara installerad på din dator.

Dessa reklamer dyker oftast upp på internethandelssidor och erbjuder dig att köpa olika varor till bättre priser. Detta reklamprogram kan också arbeta som ett verktyg för prisgemförelser. Dock, även fast dessa reklamer kan se väldigt attraktiva ut så bör du inte lita på dessa, oftast är de falska. De är oftast bara ett knep för att vinna din uppmärksamhet och få dig att klicka på dessa reklamer. Vi rekommenderar inte att klicka på dessa, om du ändå gör det kommer du direkt att bli omdirigerad till en hemsida som kan vara ägd av kriminella inom internetvärlden som t.ex. kapare eller bedragare. På detta sätt kan din dator bli infekterad med andra virus eller om du försöker köpa något, bli bedragen på dina pengar.

Browser Good

Browser Good fungerar som ett tillägg till sökmotorer och kan läggas till hos alla de mest populära sökmotorerna som t.ex. Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer samt även Safari. Detta betyder att även Apple användare kan infekteras. Det kan beksrivas som ett reklamnätverk för kriminella inom internetvärlden. Eftersom dessa är blockerade från legitima reklamnätverk så använder de reklamprogram som dessa för att dirigera trafik till deras hemsidor. Detta betyder att om du låter Browser Good vara installerad på din dator så kan kriminella inom internetvärlden nå dig via din sökmotor dagligen och det är riktigt farligt.

En annan oönskad egenskap hos Browser Good är dess insamlande av information. Väl installerad samlar den in din personliga information som din internethistorik, mest besökta hemsidor, internetsökningar samt även din IP-address och Email-address. Tredjeparter använder sedan informationen och genererar reklamer mer relevanta och attraktiva för just dig, på så sätt ökar chanserna att just du klickar på dessa. Detta är huvudmålet för Browser Good, eftersom ägarna får betalt för varje klickning du utför på dessa. De genererar internettrafik och samlar in potentiella köpare.

Browser Good spridningsmetoder

Browser Good använder en metod kallas ”bundling”, eller på Svenska, packetering – ihop buntad. Den följer med andra ord med andra applikationer som kan laddas ned från Internet gratis. Så när du laddar ned samt installeras något gratisprogram så finns det en chans att Browser Good installeras bredvid utan att de varnar dig om det.

För att undvika att detta ska hända så håll ett vakande öga under hela installationsprocessen. Hoppa aldrig över några steg och håll alltid utkik efter tillägg eller avancerade tillval om det finns. Läs även villkoren då detta anses vist. Om det nu redan är försent och din dator redan är infekterad, vänta inte utan eliminera detta hot genom att använda våran vägledning nedan.Automatisk Browser good verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Browser Good och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Browser Good

Du tar bort Browser good genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Browser good installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Browser good and related parasites like Browser Shop , Updated-Browser.net popup , Hur man löser Google Redirect Virus (browser hijacker) problem .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Browser good från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Browser good och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Browser good, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Browser good från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Browser good. Klicka på papperskorgen bredvid Browser good eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Browser good, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Browser good från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Browser good och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Browser good, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Browser good från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Browser good ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Browser good från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Browser good. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Browser good, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

 

Browser good skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
februari 20, 2015 10:24, februari 20, 2015 10:24
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *