BrowseFox - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

BrowseFox är ett annonsprogram som kan läggas till i Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Programmet visar olika popup meddelanden som innehåller annonser med kuponger, rabatter och andra erbjudanden. BrowseFox annonser dyker oftast upp när användaren besöker en shoppingsida. På så sätt är det större chans att användaren klickar på meddelandet som har ett erbjudande att visa.

Faktum är att BrowseFox designades för att generera pengar. Programmet gör reklam för olika webbplatser och på så sätt tjänar skaparna en slant. Den ökar också trafiken till vissa sidor. Om du klickar på någon av annonserna kommer du omedelbart bli omdirigerad vilket är väldigt irriterande och tidskrävande. Av den anledningen anser många användare att BrowseFox är ett virus. Dock kategoriseras den faktiskt som ett potentiellt oönskat program.

Applikationen kan läggas till i din webbläsare när du laddar ner någon programvara. Om du följer stegen i installationen, varje gång du ska installera ett nytt program, kommer du kunna se om det finns några tillkommande applikationer. Du borde alltid avstå från att installera program som du inte känner till.

Om BrowseFox redan finns i din webbläsare, ska du ta bort den omedelbart. Gå till Kontrollpanelen -> Lägg till och Ta bort program och avinstallera den därifrån. Du borde också kolla dina webbläsartillägg i Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome och ta bort den därifrån. Om du inte ser den listad, borde du använda anti-sabotageprogram som Spyhunter och scanna din dator med den. Om du hade problem med omdirigeringar, behöver du kanske återställa din startsida och sökmotor till den du hade innan:

På Internet Explorer:

  1. Klicka på pilen till höger om sökfältet;
  2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer;
  3. Ta bort BrowseFox från listan.

På Firefox:

  1. Skriv about:config i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
  2. Skriv keyword.url i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
  3. Skriv browser.search.defaultengine i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
  4. Skriv browser.search.selectedengine i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.5.Sök efter browser.newtab.url. Högerklicka på den och radera. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.

På Google Chrome:

  1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält.2.Välj inställningar.3.Välj Grunderna->Hantera sökmotorer.4.Radera onödiga sökmotorer från listan.5.Gå tillbaka till inställningar. Vid Start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor).

Var medveten om att det är väldigt viktigt att du scannar din dator med ett pålitligt anti-sabotageprogram efter att BrowseFox har tagits bort då ditt system kan ha blivit infekterat med andra virus under tiden du haft den.

Automatisk BrowseFox verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som BrowseFox och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from BrowseFox
     
 

Om författaren

 
oktober 17, 2014 09:46, juni 22, 2017 09:33
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *