BringMeSports Toolbar - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Sökmotorskapare
 

BringMeSports är ett program som utvecklades av Mindspark. Applikationen skapades för att erbjuda snabb tillgång till de senaste sportnyheterna, poäng i realtid, live bevakning av de hetaste sportmatcherna osv. Den hävdar sig förbättra din upplevelse när du tittar på live videos från dina favoritmatcher och förser dig de senaste uppdateringarna om sportevenemang. Du kan ladda ner BringMeSports Toolbar från dess officiella hemsida och den är kompatibel med Windows datorer.

Den senaste tiden har många rapporterat det här verktygsfältet lades till i deras webbläsare efter att de laddat ner någon kostnadsfri programvara, till exempel, musik eller videospelare, PDF-skapare osv. utan att be om någon separat bekräftelse. Om du har märkt BringMeSports Toolbar på din webbläsare och du har inte laddat ner den själv borde du överväga att ta bort den då den stör dig i ditt surfande.

I början kommer programmet ändra din startsida till home.tb.ak.com och även din förvalda sökmotor till search.tb.ask.com utan din tillåtelse. Den kommer också ändra dina sökresultat genom att inkludera massor av sponsrade länkar varje gång du gör en förfrågning på Internet. Den här aktiviteten är menat att öka trafiken till kommersiella sidor och höja deras sidrankning i sökresultat.

För att undvika BringMeSports Toolbar borde du, varje gång du installerar ett nytt program till din dator, noggrant kontrollera varje steg i installationen. Detta för att se om du kan hitta något som antyder på att göra ändringar i dina webbläsarinställningar. Tillåt dem inte att göra det. Vanligtvis är oönskade ändringar och applikationer redan i markerade tillsammans med huvudprogrammet som de är ihop buntade med. Om BringMeSports Toolbar redan installerats på Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome utan din tillåtelse, borde du ta bort den för att försäkra dig om att din dator är säker.

Instruktioner för manuell borttagning av BringMeSports Toolbar

Använd Kontrollpanelen för att ta bort de främsta LookForIT komponenterna och installerare:

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen. Sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter BringMeSports Toolbar och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort BringMeSports Toolbar från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till BringMeSports Toolbar och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort BringMeSports Toolbar från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till BringMeSports Toolbar samt applikationer du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort BringMeSports Toolbar från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till BringMeSports Toolbar. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk BringMeSports Toolbar verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som BringMeSports Toolbar och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from BringMeSports Toolbar
     
 

Om författaren

 
april 4, 2014 11:46, april 4, 2014 11:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *