Bold Letters - Hur Tar Man Bort?

 

Bold Letters stöttas som ett användbart tillägg till sökmotorer som kan förbättra dina internetsökningar markant. Dock så är detta endast ena sidan av myntet. Dessutom kan det överflöda dina sökmotorer med totalt värdelös eller t.o.m. skadlig reklam. Oftast uppmärksammar användare att de har blivit infekterade med Bold Letters genom att reklamerna som visas har markerats med ”Ads by Bold Letters” eller ”Brought to you by Bold Letters”. Så har du uppmärksammat reklamer lik dessa under tiden du söker på Internet så är din dator garanterat infekterad med detta skadeprogram och du bör ta bort det omgående.

Bästa sättet att eliminera skadeprogrammet Bold Letters på är genom att ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes och genomsöka datorn med det. Det kommer att automatiskt hitta samt ta bort viruset på bara några få sekunder. Om din dator har infekterats med andra virus med så kommer det hitta samt ta bort dessa med. Du kan även använda dig av ett eget valt anti-skadeprogram med.

Det finns även ett sätt att ta bort Bold Letters manuellt på. Eftersom det kräver lite mer specifik kunskap så har vi utvecklat steg-för-steg instruktioner som berättar hur man tar bort Bold Letters manuellt, skrolla ned till slutet av artikeln och ta en titt på dessa. Ifall du lyckas slutföra varje steg korrekt så kommer du kunna ta bort Bold Letters helt på egen hand.

Ifall du har några frågor relaterat till det här ämnet, var då god ställ dessa i kommentarsfältet nedan så kommer vi att göra vårt yttersta för att besvara dom alla. För att lära dig mer om just de specifika egenskaperna av Bold Letters, var då god fortsätt läs artikeln.

Om reklamprogrammet Bold Letters

Det fungerar som ett tillägg till sökmotorer och kan läggas till hos de mest vanliga sökmotorerna, dessa inkluderar Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer samt även Safari. Detta betyder att även Apple användare kan drabbas.

Väl installeras så kommer Bold Letters visa en hel del reklam på alla dina sökmotorer. Dessa reklamer kan visas i alla möjliga former som t.ex. popups, pop-under, textreklam, textannonsering (contextual advertisment) eller banderoller. Dessa dyker oftast upp på internethandelssidor som eBay eller Amazon och erbjuder dig att köpa särskilda produkter och tjänster för väldigt attraktiva priser. Dock är dessa erbjudanden oftast falska och endast ett listigt knep för att fånga din uppmärksamhet och få dig att klicka på en av reklamerna. Vi rekommenderar inte att du klickar på någon av dom.

Om du klickar på en av reklamernas som visas av Bold Letters så kommer du att direkt bli omdirigerad till en annan hemsida som kan vara ägd av kriminella inom internetvärlden, som t.ex. kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator infekteras med andra virus eller om du försöker handla något hos dessa så kan du bli bedragen på dina pengar. Om du behåller Bold Letters installerad på din dator så kan kriminella inom internetvärlden nå dig dagligen via din sökmotor och detta är väldigt farligt.

Reklamprogrammet Bold Letters spridningsmetoder

Du kan infekteras med det här skadeprogrammet genom att enkelt ladda ned och installera ett gratisprogram genom en opålitlig hemsida. Bold Letters sprids tillsammans med andra gratisprogram, så när du installerar en mediaspelare eller ett nedladdningsverktyg så finns det en risk att Bold Letters installeras bredvid utan att du ens vet om det.

För att undvika infektioner som Bold Letters så bör du alltid hålla din dator skyddad med ett pålitligt anti-skadeprogram eller undvika installera program från opålitliga hemsidor.Automatisk Bold Letters verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Bold Letters och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av reklamprogrammet Bold Letters

Du tar bort Bold Letters genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Bold Letters installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Bold Letters .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Bold Letters från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Bold Letters och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Bold Letters, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Bold Letters från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Bold Letters. Klicka på papperskorgen bredvid Bold Letters eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Bold Letters, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Bold Letters från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Bold Letters och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Bold Letters, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Bold Letters från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Bold Letters ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Bold Letters från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Bold Letters. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Bold Letters, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av Bold Letters

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
augusti 7, 2015 10:44, augusti 7, 2015 10:44
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *