BlindBat Ads - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

BlindBat är ett till annonsprogram som lovar att förbättra ditt surfande: allt från webbsökningar på nätet till att jämföra näterbjudanden för att hitta de bästa priserna. Den fungerar på samma sätt som ZoneTrek, BuzzSurfing, ScanTack, osv. Den skapades av SuperWeb LLC. Programmet kategoriseras som ett annonsprogram eftersom den tar sig in i datorer via bunt-metoden som är orättvis då applikationen läggs till automatiskt om användaren inte manuellt avvisar den.

BlindBat installeras tillsammans med olika kostnadsfria spelare, PDF-skapare och andra gratis applikationer som finns att ladda ner från Internet. Problemet med dessa program är att de inte är tydliga med att ladda hem BlindBat. Även om du vanligtvis kan avmarkera valen för att installera ytterligare program, tenderar majoriteten av användare att hoppa över många steg i installationen för att göra processen kortvarig. Det är högst rekommenderat att vara mer uppmärksam på notiserna i installationsguiden samt villkoren när du laddar ner nya program.

Om BlindBat redan lyckats installeras på din dator, kommer den börja visa reklam i din webbläsare. Den kan vara allt ifrån erbjudanden till rabatter när du besöker en shoppingsida med en hel sida av annonser. BlindBat Ads innehåller också länkar till sponsrade sidor, så när du klickar på dem kommer du hjälpa ägarna att tjäna filialpengar. Dessutom samlar programmet information om dina surfvanor och använder den för att göra BlindBats annonser mer riktade.

Om du har börjat se dessa påträngande annonser på din dator borde du omedelbart ta bort BlindBat.

Instruktioner för manuell borttagning av BlindBats Ads

Använd Kontrollpanelen för att ta bort de främsta BlindBats Ads  komponenterna och installerare: 

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen. Sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8. Ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter BlindBats Ads  och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort BlindBats Ads  från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med kugghjulet -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till BlindBats Ads och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret. 

Ta bort BlindBats Ads  från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till BlindBats Ads samt applikationer du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox. 

Ta bort BlindBats Ads  från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till BlindBats Ads. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk BlindBat Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som BlindBat Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from BlindBat Ads
     
 

Om författaren

 
mars 27, 2014 07:46, juli 28, 2014 15:21
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *