Blasteroids - Hur Tar Man Bort?

 

Blasteroids är ytterligare ett irriterande annonsprogram som när den är installerad kommer visa massor av annonser i din webbläsare när du surfar på Internet. Det är ett webbläsartillägg som kan läggas till i de flesta populära webbläsare, såsom Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome och till och med Safari. Blasteroids annonser kan komma i olika former, inklusive bilder, i sökningar, pop-up, pop-under och annonser i text. Annonsprogrammet klassas som ett PUP (potentiellt oönskat program, eng: potentially unwanted program) pågrund av flera skadliga aktiviteter som den utför. Var god notera att även om Blasteroids inte är ett virus, kan den få din PC infekterad efter att ha omdirigerat dig till farliga sidor. Eftersom den är en annons-stödjande plattorm kommer du se annonser som kommer från en tredje part. Om du bestämmer dig för att klicka på dem, kommer du omedelbart bli omdirigerad till den tredje partens webbplats som kan vara infekterad av cyberkriminella och därför skada din dator eller till och med kränka din integritet. Det är därför det inte är rekommenderat att varken klicka på dessa annonser eller behålla Blasteroids på ditt system. Dessutom kommer den samla din personliga information såsom sökförfrågningar eller surfhistorik. Den här informationen kommer överlämnas till en tredje part. Informationen används vanligtvis för att anpassa annonserna enligt den samt göra dem mer tilltalande för dig, så att chansen att du klickar på annonserna blir större.

Blasteroids distribueras på samma sätt som de flesta annonsprogram – buntade med andra kostnadsfria programvaror. Med det sagt, behöver du vara extremt försiktig när du installerar något som har laddats ner från en misstänksam webbplats, om du inte vill ha Blasteroids. Hoppa inte över några steg och se till att du väljer anpassad eller avancerad installation. Läs villkoren och se till att det inte finns några tillkommande oönskade program som håller på att installeras. Om du ser något som har lagts till som du inte känner igen – avvisa den. Om din dator redan är infekterad med Blasteroids, scanna den med ett pålitligt anti-sabotageprogram som Spyhunter eller malwarebytes och den kommer ta bort alla hot automatiskt. I fall du föredrar att göra detta manuellt, kan du följa vår steg-för-steg borttagningsguide för Blasteroids nedanför.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Blasteroids komponenterna och installerare

 

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -” Kontrollpanelen sedan”Lägg till/Ta bort Program eller”avinstallera.”På Windows 8 ange Kontrollpanelen”i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Blasteroids och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Blasteroids från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till Blasteroids och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Blasteroids från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt Blasteroids relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Blasteroids från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till Blasteroids. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.

Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk Blasteroids verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Blasteroids och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Blasteroids
     
 

Om författaren

 
juli 24, 2014 09:46, juli 24, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *