Blarble Deals - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Blarble Deals är ytterligare ett annonsprogram skapad av Super Web LLC som försöker göra reklam för flera kommersiella webbplatser. Programmet infiltreras in i slumpvalda datorer när användaren laddar ner gratisprogram. Blarble kommer buntad med kostnadsfria spelare, nedladdningshanterare och andra populära applikationer. När den väl är inne, börjar programmet visa slumpmässiga popups när du surfar på Internet, vilket inte bara är irriterande utan också utsätter din privata information för risk att bli stulen och kan orsaka infektioner.

Ads by Blarble innehåller olika kuponger och rabatter för dina köp på Internet. Vanligtvis föreslår den att kolla erbjudanden för varor som du nyligen sök på, eftersom det här annonsprogrammet har en förmåga att spåra din surfhistorik och sökförfrågningar. Även om att få erbjudanden i enlighet med dina intressen kan verka som en trevlig funktion, borde du ha i åtanke att spionera på dina surfvanor kan också avslöja känslig personlig information. Dessutom, om du klickar på dessa popups kan de omdirigera dig till osäkra sidor. Av dessa anledningar anses Blarble Deals inte att vara trygg. 

För att undvika liknande applikationer, se till att du blir försiktigare med dina nedladdningar från Internet. Välj alltid Anpassad Installation och se till att följa installations stegen noggrant. Om du ser några frivilliga nedladdningar som redan är valda att laddas ner, avstå från de som ser misstänksamma ut. För att ta bort Blarble Deals från din dator, följ instruktionsstegen nedanför.

Instruktioner för manuell borttagning av Blarble Deals

Använda Kontrollpanelen för att ta bort Blarble Deals komponenter och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7. Start -> Kontrollpanelen, Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter Blarble och/eller andra relaterade program i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Blarble Deals från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln -> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterat till Blarble och andra tillägg som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Blarble Deals från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till Blarble och som du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Blarble Deals från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som är relaterade till Blarble. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk Blarble Deals verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Blarble Deals och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
maj 1, 2014 23:02, maj 1, 2014 23:02
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *