Bizcoaching Pop-up - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

Bizcoaching är ett annonsprogram som visar popup meddelanden på webbläsare hos infekterade datorer. Programmet designades för att generera trafik till olika webbplatser. Den omdirigerar huvudsakligen användare till dessa sidor när de klickar på en av popup meddelandena som Bizcoaching visar. Meddelandet dyker upp på din dator när du surfar med Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome.

Vanligtvis infekterar programmet din PC när du laddar ner gratisprogram från nätet. Detta är en av de vanligaste sätten att sprida nya applikationer på. Dock är den inte helt rättvis. Även om du kan avstå från att installera ytterligare tillkommande applikationer under installationen av huvudprogrammet, hoppar många användare över installationsstegen för att de har bråttom eller inte har lust att läsa detaljerna i installationens instruktioner. Det är på detta sätt som program som Bizcoaching hamnar på datorer utan användarens medgivande.

Om du får popup meddelanden från webbsidan Bizcoaching.info är ditt system med största sannolikhet infekterat med ett annonsprogram eller innehåller en rootkit. Trots att den inte är ett sabotageprogram är programmet ändå väldigt irriterande och orsakar många problem för användaren. Kom ihåg att denna sortens applikationer kan samla information om dina surfvanor och sälja den till en tredje part som vanligtvis använder den här informationen i marknadsföringssyfte. Om du inte vill bli en måltavla är det rekommenderat att ta bort Bizcoaching så fort du har upptäckt dess spår.

Gå till Kontrollpanelen -> Lägg till och Ta bort program och avinstallera den därifrån. Scanna med Reimage, SpyHunter d” den ”r bra p” att identifiera s”dana program. Du borde ocks” kolla dina till”gg i webbl”sarna Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Om du inte ser Bizcoaching borde du anv”nda ett anti-sabotageprogram som Reimage, SpyHunter och scanna din dator med den. Att avinstallera program från din dator förändrar inte dina sökleverantörer, det gör bara så att annonserna sluta dyka upp på skärmen. Du måste själv ändra dem manuellt. Beroende på vilken webbläsare du använder, följ instruktionerna nedan:

På Internet Explorer:

 1. Klicka på pilen till höger om sökfältet
 2. Gör följande: på IE8-9 välj Hantera Sökleverantör, på IE7 klicka på Hantera Sökmotorer
 3. Ta bort Bizcoaching från listan

På Firefox:

 1. Skriv ”about:config” i adressfältet. Detta kommer öppna sidan med inställningar.
 2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den
 4. Skriv “browser.search.selectedengine” i sökfältet. Högerklicka på den och radera den.
 5. Sök efter ”browser.newtab.url”. Högerklicka på den och radera den. Detta ser till att söksidan inte startar i varje ny flik.

På Google Chrome:

 1. Klicka på ikonen som innehåller tre horisontella streck på webbläsarens verktygsfält
 2. Välj inställningar
 3. Välj Grunderna->Hantera sökmotorer
 4. Radera onödiga sökmotorer från listan
 5. Gå tillbaka till inställningar. Vid start välj Öppna Startsidan (du kan också ta bort oönskade sidor från länken Grupp Med Sidor)

Automatisk Bizcoaching pop-up verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Bizcoaching Pop-up och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
mars 19, 2014 08:46, mars 19, 2014 08:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *