BetterSurf Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Att se BetterSurf popups när du använder Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome innebär att ditt system har blivit infekterat med ett potentiellt oönskat program. Applikationen stryker över några ord på webbplatsen när du surfar på Internet. Om du rör din mus över dem, kommer BetterSurf popups dyka upp.

Varje meddelande innehåller en länk till vissa kommersiella webbplatser och om du klickar på den, kommer det sluta upp med att du besöker sidan. Det är såhär program gör reklam för affiliate sidor och ökar deras trafik. Även om BetterSurf popups inte är relaterad till virus, komplicerar dessa annonser i text, datoranvändarens surfande. Dessutom utsätts din dator för större risk att bli infekterad med allvarliga sabotageprogram. Meddelandet från BetterSurf popups kan ta dig till olika korrupta eller skadliga webbplatser, fulla med hot där du kan få ditt system attackerat av Trojaner, ransomware eller andra virus.

Det populäraste sättet för annonsprogram att infiltreras in i datorer är med hjälp av kostnadsfria program. De kan komma buntade med kostnadsfria musikspelare, PDF-skapare och liknande applikationer som är helt gratis. BetterSurf popups har märkts av att komma buntad med 1ClickDownloader, Yontoo, Superfish, FBPhotoZoom, etc. För att undvika att liknande program läggs till automatiskt, var uppmärksam på vad du laddar ner och läs installationsguiden noggrant. Den kommer informera dig om ytterligare applikationer är buntade med huvudprogramvaran. Om du inte vill att de ska installeras, ta bort de markerade kryssrutorna som finns bredvid dessa okända namn.

Använd ett betrott anti-spionprogram, för att ta bort BetterSurf från din dator. Scanna ditt system med Reimage, SpyHunter, hitman eller annat legitimt verktyg. Glöm inte att uppdatera den till sin senaste version för att försäkra dig om bästa upptäckt och borttagning av de oönskade programmen. Manuell borttagning av BetterSurf popup finns nedanför:

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga BetterSurf popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter BetterSurf och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort BetterSurf popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterad till BetterSurf och som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort BetterSurf popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt som är relaterat till BetterSurf och de du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort BetterSurf popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, särskilt om de liknar BetterSurf. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

 1. Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk BetterSurf popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som BetterSurf Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 13, 2014 12:46, juni 13, 2014 12:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *