Bargains Space - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Bargains Space kan se ut som ett användbart program vid första anblick, men det är bara en i raden av skadlig programvara som du inte bör ha installerad på din dator. Det är officiellt listat som ett så kallat reklamprogram, så när det väl är installerat kommer det översvämma din webbläsare med olika former av reklam.

Det är inte så svårt att ta reda på om din dator är infekterad av Bargains Space eller inte då annonserna genererade av Bargains Space är markerade med ”Ads by Bargains Space” eller ”Brought to you by Bargains Space”. Så om du har uppmärksammat detta på någon av dina webbläsare, då är din dator definitivt infekterad och bör tas hand om omgående.

De två vanligaste metoderna för att ta bort det här viruset på är antingen manuellt eller automatiskt. Om du vill göra det snabbt och bekvämt bör du använda dig av det automatiska alternativet. Ladda då ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installera det på din dator och utför sedan en fullständig genomsökning av alla filerna på din hårddisk. Ett av ovanstående program borde upptäcka och ta bort viruset omgående. Om din dator är infekterad med några annat virus kommer det hitta och ta bort dessa också.

Om du föredrar att ta bort viruset manuellt, skrolla då ned till slutet av denna artikel för att hitta våra steg-för-steg instruktioner för att manuellt ta bort Bargains Space. Vi har utvecklat dessa för att hjälpa dig genom denna mer komplicerade process av virusborttagningen. Genomför du alla stegen korrekt så bör du få bort Bargains Space från din dator helt på egen hand.

Om du har några frågor som relaterar till det här ämnet, vänligen ställ då gärna dessa i kommentarsfältet nedan så kommer vi att göra vårt yttersta för att besvara dom alla. För att lära dig mer om de specifika egenskaperna av Bargains Space, fortsätt då gärna läs artikel.

Om reklamprogrammet Bargains Space

Det fungerar som ett tilläggsprogram som kan adderas till de flesta av de vanligaste webbläsarna på marknaden, dessa inkluderar Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer samt även Safari.

När det installerats på datorn kommer Bargains Space att översvämma dessa webbläsare med olika typer av annonser som t.ex. popups, pop-under, textreklam, banderoller eller textannonsering (contextual advertisment). En ny flik eller fönster med reklam kan även öppnas helt slumpmässigt.

Även fast dessa annonser kan verka väldigt lockande så rekommenderar vi inte att du klicka på någon av dessa, om du ändå gör det så kommer du omdirigeras till andra hemsidor som kan ägas av olika kriminella inom internetvärlden, t.ex. kapare eller bedragare. På så sätt kan din dator infekteras med andra virus och skulle du handla något hos dessa så riskerar du att bli bedragen på dina pengar.

En annan oönskad egenskap med Bargains Space är dess insamlande av information. Programmet kommer att samla in personlig information som t.ex. din internethistorik, internetsökningar, mest besökta sidor eller till och med din IP- och E-post adress. Sedan skapas personlig reklam baserad på insamlad data för att göra dessa annonser ännu mer relevanta och attraktiva för dig, på så sätt ökar chanserna att just du klickar på dem. Det är själva huvudmålet för Bargains Space eftersom de får betalt för varje klickning du utför.

Distributionsmetoder för reklamprogrammet Bargains Space

Bargains Space infiltrerar din dator på samma sätt som de flesta andra reklamprogram: genom att packas in i diverse gratisprogram som kan laddas ner från internet. Exempelvis om du skulle ladda ned och installera en PDF-skapare eller en mediaspelare så finns risken att Bargains Space kommer laddas ned och installeras samtidigt utan att du ens vet om det. För att undvika detta, håll alltid ett vakande öga under installationsprocessen av dina gratisprogram. Dessutom bör du alltid ha datorn säkrad med ett pålitligt anti-skadeprogram.Automatisk Bargains Space verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Bargains Space och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av reklamprogrammet Bargains Space

Du tar bort Bargains Space genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Bargains Space installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Bargains Space .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Bargains Space från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Bargains Space och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Bargains Space, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Bargains Space från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Bargains Space. Klicka på papperskorgen bredvid Bargains Space eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Bargains Space, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Bargains Space från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Bargains Space och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Bargains Space, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Bargains Space från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Bargains Space ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Bargains Space från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Bargains Space. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Bargains Space, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

       
 

Om författaren

 
november 6, 2016 08:44, november 6, 2016 08:44
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *