AV Defender Professional - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Falska antivirusprogram
 

AV Defender Professional är ett oseriöst antivirusprogram som låtsas genomsöka din dator och hitta infektioner så det kan övertyga dig att köpa dess fulla version och tjäna pengar på det. Var försiktig då detta är ett falskt program som inte har kapaciteten att upptäcka eller ta bort några hot. Det skapades av kriminella inom internetvärlden endast för att bedra dig. Vi rekommenderar att du tar bort AV Defender Professional från din dator så snart du sett det utföra en genomsökning av datorn. Använd dig av ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller och utför en fullständig genomsökning.

Om AV Defender Professional

AV Defender Professional kan dyka upp på din dator då du minst förväntar det och immitera en genomsökning. Efter några minuter så visar det en lista med hot som kan vara skadliga för din dator. Det varnar om att din dator är utsatt för risker och om du vill kunna fortsätta använda din dator säkert så bör du ta bort alla hoten som hittats. Se nedan meddelandet av AV Defender Professional:

Windows is unable to delete all found threats

Please note that Windows security system is no longer protecting your computer against malicious software, including viruses, spyware, and other unwanted software. To finish removing all detected threats, you’ll need to install antivirus software.

Recommended antivirus software:

Name: AV Defender Professional

This program helps enhance the security and performance of your computer. This antivirus is regularly updated with new features and services. The latest updates will download after the installation. Real-time protection will alert you whenever malicious or potentially unwanted software attempts to install itself or run on your PC. Windows is ready to install “AV Defender Professional”.

Det är tydligt att om du gör det som sägs i meddelandet så kommer du sluta upp med att betala kriminella inom internetvärlden. Dock bör du känna till att AV Defender Professional inte har något med pålitliga antivirusprogram att göra, så du bör inte förlita dig på vad det säger. Faktum är att det rapporterar likadana resultat hos alla påverkade datorer, så man kan tydligt se att det inte upptäcker något. Ge inte ut din kreditkortsinformation under några som helst omständigheter. Det finns flertalet bra antivirusprogram att skydda din dator med från infektioner och hantera redan funna infektioner, men AV Defender Professional är inte ett av dom.

AV-Defender-Professional

Fall inte för detta bedrägeri och ta bort AV Defender Professional från din dator så snabbt som möjligt.

AV Defender Professional spridningmetoder

AV Defender Professional infekterar datorer med hjälp av Trojan virus. Det är ganska svårt att upptäcka det innan det har infiltrerat din dator. Dock bör du vara försiktig när du söker på Internet och undvika suspekta hemsidor eller klicka på popups på måfå. Dessutom är det väldigt viktigt att ha ett pålitligt antivirusprogram eller ett anti-skadeprogram installerat.

Om du redan har attackerats, ta då bort AV Defender Professional så snabbt som möjligt. Använd dig av ett pålitligt anti-skadeprogram för detta och se till att uppdatera till dess senaste version.

Automatisk AV Defender Professional verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som AV Defender Professional och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av AV Defender Professional

 
Processer:
 

AV Defender Professional skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
september 17, 2015 11:04, september 17, 2015 11:04
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *