Arcade Parlor Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Arcade Parlor popup är meddelanden som kan visas på vilka webbsidor som helst och visar olika erbjudanden som är i enlighet med dina tidigare sökförfrågningar. Dessa popups är en konsekvens av ett annonsprogram, om du har börjat se dem betyder det att din dator innehåller ett annonsprogram eller ett annat potentiellt oönskat program. Syftet med Arcade Parlor popup är att få användare att besöka de sponsrade webbplatserna för att höja trafiken till sidorna.

Flera användare har rapporterat att dessa meddelanden innehåller olika annonser som erbjuder kuponger eller rabatter som lockar till att köpa föremål eller tjänster som användaren under en tid letat efter. Ibland kommer du märka att hyperlänkar lagts till på slumpmässiga hemsidor och om du lägger musen över dessa ord kommer Arcade Parlor popup dyka upp. Annonsprogrammet kan beröra Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome.

Även om Arcade Parlor popups är väldigt påträngande, är de inte kopplade till ett sabotageprogram. Vanligtvis visas annonserna efter att man har installerat kostnadsfria program. Några av programmen som är kända för att komma tillsammans med detta annonsprogram är 1ClickDownload, FBPhotoZoom, Superfish och Yontoo. I de flesta fall har användaren ingen aning om att den installerar mer än en applikation. För att undvika detta borde du alltid följa installationsstegen och avmarkera några val som antyder på att extra tillkommande programvara ska laddas ner.

Om du redan ser Arcade Parlor popup på din dator måste du ta bort det här annonsprogrammet så fort som möjligt. Om du låter den vara kvar på din dator kommer den fortsätta att spionera på dina sökförfrågningar och samla information för att visa fler annonser. Kör ett full scanning av systemet med Reimage, SpyHunter, hitman eller något annat legitimt verktyg som du litar på. De kommer att eliminera dessa störande meddelanden. Glöm inte att uppdatera ditt anti-spionprogram till den nyaste versionen för att försäkra dig om upptäckt och borttagning av de senaste oönskade programmen.

Automatisk Arcade Parlor popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Arcade Parlor Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
februari 23, 2014 12:18, februari 23, 2014 13:19
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *