Antivirus Security Pro 2014 - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Falska antivirusprogram
 

 Antivirus Security Pro 2014 är ett skurkaktigt antivirus program som kan med hjälp av trojan virus installeras på datorer utan användarens medgivande. Programmet försöker lura datoranvändaren att systemet är infekterat för att försöka få dem att köpa den fulla versionen. Faktum är att den skapades av cyber-kriminella och enda syftet är att stjäla pengar.

När den väl kommer åt datorn visar Antivirus Security Pro 2014 falska säkerhetsmeddelanden och varningar om virus samt andra infektioner. Den använder sig också utav en scanner som tyvärr bara låtsas leta efter hot i systemet. En scanning börjar automatiskt efter varje system omstart och du kommer inte kunna stoppa den. Inom några minuter visar den en lista på infektioner och sedan rekommenderar den dig att ta bort dem genom att använda en licensierad version av Antivirus Security Pro 2014.

Viruset kan också blockera dina legitima program och göra din dator helt oemottaglig. Målet är att inte lämna några andra alternativ för användaren förutom att betala för licensen. Ha i åtanke att Antivirus Security Pro 2014 är en bluff och den var aldrig gjord som ett säkerhetsverktyg. Skurk program är skadliga applikationer som inte har några användbara funktioner överhuvudtaget och de är bara ute efter att lura datoranvändare.

Det är högst rekommenderat att ta bort Antivirus Security Pro 2014 så fort du har märkt av den på din dator. Kör en full scanning av systemet med ett betrott anti-spionprogram, till exempel Reimage, SpyHunter, hitman eller annat legitimt verktyg som du litar på. Se till att uppdatera ditt anti-spionprogram till den senaste versionen innan du scannar.

Automatisk Antivirus Security Pro 2014 verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Antivirus Security Pro 2014 och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
mars 2, 2014 20:20, mars 2, 2014 21:21
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *