Antivirus PRO 2015 - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Falska antivirusprogram
 

Antivirus PRO 2015 är ett oseriöst antivirus program som har utvecklats för att stjäla pengar från användare på måfå. Det är en falsk applikation som immiterar egenskaperna hos ett antivirus program och försöker att övertala användare att köpa deras fulla version. Du bör ta bort Antivirus PRO 2015 så fort du märkt av det istället för att betala för tjänsten. Du bör vara medveten om att skulle du betala för tjänsten så har du endast förlorat dina pengar och inga av problemen som programmet varnar för kommer att lösas.

Om du har märkt av att Antivirus PRO 2015 genomsöker din dator och konstant ber dig att betala för det, utför då en full genomsökning med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller StopZilla och bli av med det oseriösa programmet.

Om Antivirus PRO 2015

Antivirus PRO 2015 tillhör Braviax/ FakeRean familjen av falska program. Precis som andra oseriösa program så installeras det utan användares medvetande, och väl inne så utför det modifikationer i Windows registret. Detta tillåter applikationen att starta varje gång du startar om Windows. Antivirus PRO 2015 immiterar en genomsökning efter infektioner på datorn och ger en lista av resultat med potentiella hot, som antingen inte existerar eller är helt legitima filer. Du kommer dock bli rekommenderad att ta bort dessa genom att köpa den fulla versionen av Antivirus PRO 2015.

Skulle du dock betala för programmet så kommer du tyvärr endast förlora dina pengar. Det är glasklart att Antivirus PRO 2015 inte löser några problem. Du kan inte ignorera situationen heller eftersom den inte bara utför genomsökningar varje gång din dator startar upp, utan du kommer även få en hel del säkerhetsvarningar och vilseledande meddelanden att din dator är infekterad. Här är ett par stycken av dom:

Warning

Your PC might be at risk.

Activate the software to protect it.

WARNING!

AntiVirus Pro 2015 has found [number] useless and UNWANTED files on your computer!

Information on removal

Potentially dangerous files were found on your system during the last scan!

It is strongly recommended that you remove them immediately.

Klicka inte på dessa varningar då de endast kommer dirigera dig till en hemsida där du erbjuds betala för en licens av Antivirus PRO 2015. Detta är inte lösningen. Enda sättet att ordna till allting igen är att avlägsna Antivirus PRO 2015 oseriösa program.

Antivirus PRO 2015 spridningmetoder

Antivirus PRO 2015 installeras med hjälp av trojan virus. Det finns inte mycket en användare kan göra för att förhindra detta. Tyvärr så är inte alla antivirus program kapabla att blockera denna applikation före den infiltreras. Du bör vara mer försiktig då du använder Internet för att undvika att besöka potentiellt skadliga hemsidor. Var även försiktig med e-post från okända sändare, skräppost m.m.

Om din dator redan har blivit infekterad så måste du ta bort Antivirus PRO 2015 så snabbt som möjligt. Använd ett pålitligt anti-skadeprogram och genomför en full genomsökning av datorn med det. Glöm dock inte att uppdatera till dess senaste version för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Manuell borttagning av Antivirus PRO 2015Automatisk Antivirus PRO 2015 verktyg för borttagning

 

Andra verktyg

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes’ Anti-Malware
 
Notera: StopZilla försök ger detektion av parasiten som Antivirus PRO 2015 och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure
  1. Start->Kör
  2. Skriv https://www.2-viruses.com/downloads/stopzilla.exe och tryck ’Enter’. Vänta tills filen har laddats ner.
  3. Kör en Stopzilla installation. Den borde döda Antivirus PRO 2015 process.
  4. Om Stopzilla installation inte dödar processen, försök med en Spyhunter installation : Start-> Kör https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, ladda ner och kör.
  5. Scanna med Reimage, Stopzilla, Spyhunter eller Malwarebytes för att eliminera parasiten.

Vid denna punkten är Stopzilla kapabel till att döda den här skadliga skurk-familjeprocessen, men du kanske behöver ytterligare anti-sabotageprogram för att helt och hållet få bort parasiten.

Antivirus PRO 2015 video bortttagnings guide

 

Liknande bilder

 
related image #1 from Antivirus PRO 2015
     
 

Om författaren

 
april 21, 2015 09:52, april 21, 2015 09:52
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *