Annual Visitor Survey Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Annual Visitor Survey popup är ännu en irriterande reklam som kan visas på Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. Meddelandet hävdar att du har blivit personligt utvald för en årlig anonym undersökning och nu måste du slutföra en eller fler undersökningar för att få tre stycken exklusiva erbjudanden. Trotts att detta kan låta som ett fint erbjudande så är reklamen falsk och försöker endast att tjäna pengar samt samla in personlig information om dig.

Först och främst, klickar du Annual Visitor Survey popup meddelandet och går med på att utföra undersökningen så måste du nu skriva in ditt telefonnummer. Det kommer då att automatiskt dra 5$ från dig. Du vill definitivt inte betala några pengar bara för att utföra en undersökning. Förvänta dig inga exklusiva erbjudanden som reklamen erbjuder heller. Det är endast ett knep från erbjudandets skapare för att tjäna pengar.

Oftast så läggs Annual Visitor Survey popup till då du installerar något gratisprogram till din dator. Detta kan vara allt mellan mediaspelare, inspelningsprogram, PDF-skapare m.m. Vi vet redan att det följer med packeterad i 1ClickDownload, FBPhotoZoom, Superfish eller Yontoo. Undvik installation av några program som för dig är okända till din dator. Följ också alltid installationsstegen av alla program som du laddar ned och se till att du inte går med på några tillägg eller andra program om du ser dessa bland alternativen.

Om du inte vill bidra med förtjänster för kriminella inom internetvärlden så bör du ta bort Annual Visitor Survey popup så fort du uppmärksammat det på någon av dina sökmotorer. Genomsök datorn fullt ut med Reimage, SpyHunter, hitman eller ett annat legitimt verktyg som du litar på. Dessa kommer att eliminera alla de potentiellt oönskade programmen. Glöm inte att uppdatera till ditt anti-spionprograms senaste version för att säkerställa att det hittar samt kan ta bort de senaste oönskade programmen.

Automatisk Annual Visitor Survey popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Annual Visitor Survey Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 6, 2015 11:13, juni 6, 2015 11:13
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *