Anchorfree.net Hijacker - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: PUP
 

Search.anchorfree.net är en av de söksidor som HotSpot Shield använder sig av. Det hävdar att det tillhandahåller bättre sök-integritet, dock är det inte sant. Sökresultaten av sidan stöttas av tredjeparten Ask.com som är av de äldre och mindre använda sökleverantörerna, därav kan HotSpot Shield inte säkerställa hur din sökinformation kommer att användas och kommer inte gömma fler detaljer för Ask.com jämfört med några andra sökleverantörer som t.ex. Google eller Bing. Detta klassar Search.anchorfree.net sökningar som potentiellt oönskade.

Ask.com var känd för att vara kraftfull gällande stöttningar förr, typiskt driven av tredjeparter. Av den anledningen kan vi misstänka en del monetära vinster för att byta sökleverantörer och inte skapa användbara och privata tjänster. Då det inte finns några fördelar för integriteten, då rekommenderar jag dig att ändra din sökleverantör till en mer pålitlig sökleverantör.

För att byta ut sökleverantören och ta bort Search.anchorfree.net bör du avinstallera HotSpotShield verktyget. Återställ sedan din sökleverantör i varje sökmotor separat.

På Internet Explorer:

1. Klicka på pilen intill adressrutan.

2. Utför följande: På IE8-9 väljer du Hantera Sökleverantörer och på IE7 väljer du Ändra Sökinställningar.

3. Ta bort onödiga sökleverantörer från listan.

På Firefox:

1. Skriv in ”about:config” i URL-fältet. Detta öppnar en ruta för inställningar.

2. Skriv ”keyword.url” i sökfältet. Högerklicka och återställ den;

3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i sökrutan. Högerklicka och återställ den;

4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i sökrutan. Högerklicka och återställ den;

5. Sök efter “browser.newtab.url”. Högerklicka och återställ. Detta kommer att säkerställa att söksidan inte startar i varje ny flik du öppnar.

På Google Chrome:

1. Klicka på ikonen med de tre horisontella linjerna till höger om adressfältet.

2. Välj Inställningar;

3. Välj Grunder -> Hantera sökmotorer;

4. Ta bort onödiga sökmotorer från listan;

5. Gå tillbaka till Inställningar. Vid Uppstart välj ”Öppna blank sida” (Du kan ta bort oönskade sidor från de valda sidorna också);

Sist men inte minst, om en del av dessa domäner stöttas med hjälp av skadeprogram, fungerar inte en återställning av sökleverantörerna eller det återgår till Search.Anchorfree.net, genomsök då datorn med spyhunter eller Hitman Pro för att eliminera möjliga infektioner.

Automatisk Anchorfree.net hijacker verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Anchorfree.net Hijacker och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Anchorfree.net hijacker skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
oktober 17, 2016 15:37, oktober 17, 2016 15:37
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *