AllDaySavings Ads - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

AllDaySavings är ett tillägg som skapades för att främja för annonsering och öka webbtrafiken på reklamsidor. Programmet infiltrerar dina webbläsare (Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome). Om en webbläsare blir infekterad kommer du att se flertal annonser varje gång surfar på nätet. AllDaySavings lockar med erbjudanden och bra priser som du kan använda när du shoppar online. Huvudmålet är dock att omdirigera användare till sponsrade hemsidor.

Om du klickar på annonserna som föreslås av AllDaySavings så hjälper du skaparna av denna reklamvara att tjäna pengar. De får betalt för varje klick en användare gör på annonserna. Det finns dock en hake. Annonserna som du klickar på tar dig till hemsidor som kan vara äventyrade ur säkerhetssynpunkt och kan således infektera din dator. Detta kan orsaka stor skada och hota din personliga integritet. AllDaySavings spårar nämligen din webb- och sökhistorik. Så länge tillägget är aktiverat på din dator så följer den vilka hemsidor du besöker och genererar alltså anpassad reklam för att öka sannolikheten att du klickar på dem, varpå de tjänar pengar. Problemet är med detta är att det ofta sker utan din vetskap och att de kan leda till att känslig information hamnar i fel händer. 

Ta bort AllDaySavings så fort du upptäcker annonserna. Gör detta genom att gå in på Kontrollpanelen och sedan Lägg till/Ta bort program. Välj därefter de skadliga programmen och ta bort dem. Du kan även gå in på inställningarna för webbläsarna och ta bort tillägg. Var försiktig när du installerar gratisprogram och var uppmärksam under installationsprocessen. Ibland kan vissa alternativ (som ger ditt medgivande) vara ikryssade i förväg. Kryssa av dem och hoppa inte över några steg utan att först läsa igenom varje ruta. Läs igenom Användarvillkor och Avtal för att få en bättre uppfattning om vad det är för typ av program du installerar. 

Särskild borttagningsguide för AllDaySavings

Använd Kontrollpanelen för att ta bort huvudkomponenterna i AllDaySavings och tillhörande filer

 1. Gå till kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7, gå genom Start-> Kontrollpanelen, lägg till/Ta bort program eller Avinstallera. På Windows 8 skriv in Kontrollpanelen i sökrutan, sök efter Avinstallera ett program. Du kan behöva bekräfta att du är administratören på PC-enheten, i båda fallen.
 2. Sök efter AllDaySavings och liknande ikoner eller objekt på programlistan. Generellt rekommenderas att man även tar bort Yontoo, Webcake eller annat relaterat till ”sparande” eller ”kupong”. Att scanna med Antimalwareprogram såsom Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra överblick över vilka filer man i förlängningen bör leta efter och ta bort.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort AllDaySavings från Internet Explorer

 1. Tryck på ikonen (oftast i form av ett kugghjul) för Verktyg -> Hantera tillägg.
 2. Gå till Verktygsfält och Tillägg och radera allt som är relaterat till AllDaySavings och objekt som inte är utfärdat eller utgivet av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng verktygsrutan

Ta bort AllDaySavings från Firefox

 1. Skriv in about:addons i URL-fältet (där du normalt skriver in webbadresser)
 2. Gå igenom Listan som visar Tillägg och ta bort allt relaterat till AllDaySavings och objekt som du inte känner igen. Om du inte vet om tillägget är utgivet av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så tillhör det antagligen reklamprogrammet, som du kan ta bort.
 3. Alternativt, återställ Firefox: Gå till Firefox -> Hjälp (Hjälp i menyn för OSX-användare) -> Felsökningsinformation. Därefter Återställ Firefox.

Att ta bort AllDaySavings från Chrome

 1. Skriv in chrome://extensions i URL-fältet
 2. Gå till listan för tillägg och ta bort program du inte behöver, särskilt de som är lika AllDaySavings. Om du inte är säker, kan du inaktivera dem en kortare tid.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt kan du skriva chrome://settings i URL-fältet, klicka på Avancerade inställningar, skrolla ned till botten av listan och tryck Återställ webbläsarinställningar.

NOTERA:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsaren, så behöver du ta bort den från kontrollpanelen med ett Antimalwareprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallationsprogram (såsom RevoUninstaller).

Automatisk AllDaySavings Ads verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som AllDaySavings Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
november 13, 2014 14:04, november 13, 2014 14:04
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *