Ads By Stack Player - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Reklamprogrammet StackPlayer är ett gratisprogram som du inte bör ladda ned. Dess huvudsakliga syfte är att visa reklam online och tjänar pengar på det. Från den här synvinkeln liknar det reklamprogrammet FastoPlayer exakt. Det presenteras av okända utgivare och det finns ingen anledning att tro att deras program är av bra kvalitet.

Reklamprogrammet StackPlayer kommer tråka ut dig med reklam och övervaka ditt surfande

Pay-per-click kampanjer utnyttjas ofta av sådana utvecklare och deras huvudsakliga mål är att distribuera lågkvalitativa program som de kan tjänar pengar på via reklam (Adware: definition). Programmet StackPlayer beskrivs som ett verktyg som tillåter användare att se filmer eller TV utan att behöva starta sin webbläsare. Den här funktionen kan anses vara bekväm och vi har sett liknande strategier av spelare som t.ex. BeansPlayer och FirePlayer.


Ads by StackPlayer

Många internetanvändare har rapporterat att den här infektionen är envis. Även genomsökningar med anti-skadeprogram, Felsäkert Läge och andra metoder verkar inte heller fungera. Däremot tror vi att vi kan hjälpa dig bli av med den här oönskade applikationen. Medan många reklamprogram oftast presenterar relativt små annonser, så visas reklam av StackPlayer istället när du använder dess mediaspelare.

Under installation av andra program kan du erbjudas att installera det här verktyget. i sådana fall kommer du se en kort beskrivning i stil med ” StackPlayer is ad-supported software and displays advertisements during your web browsing experience”. Detta betyder att annonserna inte bara kommer att ses i gränssnittet av programmet, utan kommer även konstant visas under tiden du surfar. Många av de presenterade annonserna kan vara vilseledande och rikta in sig på att stjäla din personliga information (Du säger annonsering, jag säger blockera dessa skadeprogram). Exempelvis kan du utsättas för falska noteringar likt: “Update your Flash Player for Win 10” eller Urgent-issue-no38817-system.info.

StackPlayer säger sig också förbättra din internetupplevelse genom att tillhandahålla det senaste inom media direkt till din dator. För det syftet kommer tillägget StackPlayer installera en sökfunktion på skrivbordet. Vid första anblick kan detta se ut som ett användbart verktyg, men bara tills du börjar upptäcka en massa reklam så fort du öppnar din webbläsare och besöker hemsidor. De flesta annonser kommer ges ut av okända och opålitliga källor som har för syfte att få deras reklaminnehåll visat för varje pris (Vart får utgivare av reklamprogram sina annonser? Följ pengarna).

Dessa annonser inkluderar noteringar som: ‘‘Powered by Stack Player’’, ‘‘Brought to you by Stack Player’’, ‘‘RocketTab powered by Stack Player’’, ‘‘Ads by Stack Player’’ och ‘‘Ads powered by Stack Player’’. Kollar man på dessa så är det inte svårt att förstå vad som ansvarar för visningen av irriterande popups. Du har helt rätt – det är tillägget StackPlayer.

Hur tar sig reklamprogrammet StackPlayer in i din dator?

Reklamprogrammet StackPlayer paketeras oftast in i andra gratisprogram som du kan ladda ned och installera från internet. Istället för att installera det särskilda programmet du vill installera så kan du istället råka ladda ned ett helt paket av program utan att veta om det. Därav måste installationer av gratisprogram ske under noggrann kontroll.

Hoppa inte över villkoren eller annan dokumentation som finns. När du startar installationen bör du leta efter ett avancerat installationsalternativ när det finns. Dessa val är viktiga för att du skall kunna eliminera risken att installera potentiellt skadliga program. Bli inte frestad att installera erbjudanden av verktygsfält, sådana erbjudanden är ett tecken på att du bör avsluta installationen helt.

Få inte panik om reklam av StackPlayer visas på din dator. Programmet StackPlayer rankas inte bland toppen av väldigt skadliga program, men du kan erfara en hel del irriterande symptom tack vara infiltrationen. Problemet kommer att elimineras med bevisat kraftiga anti-skadeprogram som t.ex. Reimage och SpyHunter. Dessa program kommer att genomsöka hela datorn och rengöra den så att inga spår av StackPlayer finns kvar.Automatisk Ads by Stack Player verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ads By Stack Player och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av reklamprogrammet Stack Player

Du tar bort Ads by Stack Player genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Ads by Stack Player installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Ads by Stack Player and related parasites like “FLV Player is highly recommended” popup , FLV Player Virus , Lightspark Player Pro Popup , My-movie-player.com popup .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Ads by Stack Player från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Ads by Stack Player och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Stack Player, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by Stack Player från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Ads by Stack Player. Klicka på papperskorgen bredvid Ads by Stack Player eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Stack Player, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by Stack Player från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Ads by Stack Player och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Stack Player, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Ads by Stack Player från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Ads by Stack Player ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Ads by Stack Player från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Ads by Stack Player. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Stack Player, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

     
 

Om författaren

 
mars 13, 2017 11:42, januari 14, 2018 20:10
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *