Ads By ShopSave.Me - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

ShopSave.Me är ett PUP (potentiellt oönskat program, eng: potentially unwanted program) som av vissa användare erkänns som ett virus. Det kan verka så för dig också eftersom det här annonsprogram tar sig in i datorer utan datoranvändarens kännedom. Den här skadliga programvaran klassas som ett annonsprogram som fungerar på webbläsartillägg basis. Namnet på tillägget är oftast ShopSave. Skaparna av den här programvaran hävdar att den är väldigt användbar och hjälpsam om du vill spara pengar. I teorin borde ShopSave.Me visa användare annonser med de bästa priserna när de besöker e-butiker och andra webbplatser som för föreslår olika tjänster. Som alltid är skiljer sig verkligheten lite från teorin. De används för att visa annonser på alla webbplatser, vid alla tidpunkter utan undantag. En annan viktig sak – dessa annonser är falska. De är antingen spam eller bluff.

ShopSave.Me distribueras tillsammans med Trovi, Optimizer Pro och andra sabotageprogram. Den kan buntas med gratisprogram från Internet. Ibland räcker det med att installera någras infekterade filer, för att installera det här annonsprogrammet på din PC och ibland behöver du installera någonslags  programvara och på så sätt installeras ShopSave.Me också. Här är en kort lista på program som är kända för att buntas med ShopSave.Me: “Youtube Downloader HD”, “Fast Free Converter”, “Video Media Player 1.1″ and “DVDX Player 3.2″.

Syftet med det här annonsprogrammet är att samla säljledtrådar och generera webb trafik. Varje klick och varje omdirigering, oavsett om den utfördes av dig med flit eller tillfälligt, bidrar till att ägarna av ShopSave.Me tjänar massa pengar. Den är inget virus men implementerar fortfarande massor av handlingar från sabotageprogram, till exempel, den kan samla din privata information (såsom surf historik eller sökförfrågningar, e-mail adresser) och ge bort den till en tredje part. Det är väldigt enkelt att känna igen dessa specifika annonser eftersom de är märkta med slogan ”Ads by ShopSave.Me”. Reklamen kommer i olika former såsom pop-ups, banners eller annons-i-text.

För att hålla dig ren från ”Ads by ShopSave.Me” virus behöver du undvika installation av opålitliga programvaror och hålla dig borta från webbsidor med dåligt rykte. Om du redan ser Ads by ShopSave.Me i din webbläsare, använd borttagnings guiden för att få bort applikationen som orsaka den att dyka upp.

Instruktioner för manuell borttagning av Ads by ShopSave.Me

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Ads by ShopSave.Me komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter ShopSave.Me och/eller liknande föremål i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort ShopSave.Me popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till ShopSave.Me som föremål som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort ShopSave.Me popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt ShopSave.Me relaterat och föremål du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort ShopSave.Me popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till ShopSave.Me. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Ads by ShopSave.Me verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ads By ShopSave.Me och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 4, 2014 10:52, juni 4, 2014 10:52
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *