Ads By Search Snacks - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Search Snacks är ett webbläsartillägg som hävdar sig förbättra din surf-upplevelse genom att göra dina sökningar snabbare och lättare och till och den har dessutom en översättningsfunktion. Även om den verkar vara en praktisk applikation, distribueras den med tvivelaktiga metoder samt orsakar den oönskade aktiviteter. Den är inget virus, dock kategoriseras den som ett potentiellt oönskat program. Den är rekommenderat att ta bort den här applikationen från ditt system.

Search Snacks är kompatibel med webbläsarna Internet Explorer, Mozilla Firefox och Google Chrome. När den väl är inne i systemet, genererar den massor av annonser som visas när du surfar på Internet med en av dessa tre webbläsare. Annonserna kan vara märkta med ”Ads by Search Snacks” eller ”Powered by Search Snacks” och så kan de visas på slumpvalda webbplatser. Många av dem kommer som i-text-annonser, vilket betyder att du kommer se slumpmässiga ord i texten på sidan som du besöker, som antingen är överstrukna eller när du rör musen över den kommer en annons att dyka upp. Alla Search Snacks annonser innehåller länkar till sponsrade webbsidor och de försöker bara öka trafiken till dessa sidor. Om du klickar på dom kommer du inte bara bidrag ekonomiskt till datorhackers utan också riskera att besöka kompromissade sidor och få ditt system infekterat.

Vissa annonser ser väldigt attraktiva ut då de innehåller rabatter, rabattkoder eller olika kuponger som kan användas när du köper olika föremål eller tjänster på nätet. Tyvärr är detta bara ett trick som cyberkriminella använder för att få fler klickar. Dessutom innehåller många utav dem erbjudanden som ska vara skräddarsydda efter dig och dina behov. Detta sker eftersom Search Snacks annonsprogram kan spåra din surfhistorik och generera annonser i enlighet med dina intressen. Det är värt att nämna att detta inte är en säker aktivitet. Att övervaka dina surfvanor kan leda till allvarliga säkerhetsrelaterade problem, såsom att avslöja dina lösenord eller annan känslig information.

För att undvika att lägga sådana annonsprogram på din dator, ska du vara försiktigare när du installerar gratisprogram på ditt system då Search Snacks vanligtvis kommer buntad med kostnadsfria musikspelare, videoinspelare och liknande verktyg. Välj alltid Anpassad installation istället för Snabb installation. Gå inte blint igenom stegen utan att noga kolla igenom varje steg. Om du blir erbjuden att ladda ner ytterligare program som ser misstänksamma ut, avmarkera dessa alternativ. Många användare är inte tillräckligt uppmärksamma när de installerar nya verktyg och de lägger till värdelösa eller till och med skadliga applikationer. Datorhackers kan använda sig av buntningar för att distribuera sina produkter, så du borde vara extremt försiktig när du laddar ner nya program för att inte riskera säkerheten hos din dator.

För att ta bort Search Snacks annonser, avinstallera annonsprogrammet från Kontrollpanelen. Leta efter allt som är relaterat till Search Snacks och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild över vilka program du också borde ta bort därifrån. Återställ sedan inställningarna i de berörda webbläsarna. Nedanför förklarar vi hur du gör detta.

Special borttagnings instruktioner för Search Snacks

Du tar bort Ads by Search Snacks genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Ads by Search Snacks installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Ads by Search Snacks and related parasites like Search Donkey , Eazel Search , Dts.search-results.com virus , ZoneAlarm Search .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Ads by Search Snacks från dina webbläsare

  Top Avlägsna Ads by Search Snacks från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Ads by Search Snacks och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Search Snacks, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Ads by Search Snacks och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Search Snacks, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by Search Snacks från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Ads by Search Snacks. Klicka på papperskorgen bredvid Ads by Search Snacks eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Search Snacks, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Automatisk Ads by Search Snacks verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ads By Search Snacks och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Ads by Search Snacks
     
 

Om författaren

 
oktober 15, 2014 09:46, oktober 15, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *