Ads By S10 - Hur Tar Man Bort?

 

S10 är ett annonsprogram som visar irriterande annonser på datorer och erbjuder dig att köpa något från Internet. Den kan infiltreras in i slumpvalda system och stör användaren varje gång de surfar. Syftet med Ads by S10 är att göra reklam för kommersiella webbplatser och öka deras trafik såväl som sidrankning i sökresultat. Dock är den en väldigt störande applikation på grund av att den kan läggas till med hjälp av oschysta metoder, klassas den som ett potentiellt oönskat program.

Vanligtvis kan annonsprogram spåra din surfaktivitet och få tillgång till data om dina senaste sökförfrågningar. Detta förklarar varför de flesta Ads by S10 på något sätt är relevanta till dina intressen. Chansen är större att användare skulle klicka på sådana annonser än slumpmässiga. Även om det är ett smart trick, borde datoranvändare vara väldigt försiktiga. Vissa Ads by S10 kan innehålla länkar till skadliga sidor och om du klickar på dem, kan du få din dator infekterad.

Det är rekommenderat att ta bort Ads by S10 om de börjar störa dig när du surfar. Kom ihåg att du kan undvika den här typen av annonsprogram väldigt enkelt. Eftersom de kommer buntade med andra applikationer, måste du vara försiktig med vad du laddar ner från Internet. Se till att du följer varje steg i installationen av din nya nedladdning mer noggrant istället för att hela tiden klicka på Nästa knappen. På så sätt kommer du kunna avstå från ytterligare nedladdningar som S10 eller andra annonsprogram. Avmarkera alltid alla alternativa nedladdningar om du inte känner till dem.

För att ta bort Ads by S10 måste du avinstallera den från Kontrollpanelen och sedan återställa webbläsarinställningarna. Du kan också scanna ditt system med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller). De kommer automatiskt eliminera alla annonsprogram.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga S10 komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -” Kontrollpanelen sedan”Lägg till/Ta bort Program eller”avinstallera.”På Windows 8 ange Kontrollpanelen”i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter S10 och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Ads by S10 från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till S10 och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Ads by S10 från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt S10 relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Ads by S10 från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till S10. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

Automatisk Ads by S10 verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ads By S10 och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Le virus Omiga Plus
     
 

Om författaren

 
juli 31, 2014 09:46, juli 31, 2014 09:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *