Ads By Rich Media View - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Om du nyligen upptäckt en enorm mängd popups som är märka med Ads by Rich Media View eller ”reklamer av Rich Media View” enkelt översatt så är din dator infekterad med ett reklamprogram. Oftast dyker dessa popup meddelanden upp då du för muspekaren över markerade fraser på slumpmässiga hemsidor som du besöker. Om du klickar på någon reklam av Rich Media View så kommer du att direkt bli omdirigerad till någon sponsrad hemsida som dessa reklamer söker att framföra.

Alla som har blivit påverkad av detta reklamprogram är alla enade om att dess aktivitet är störande. Användare kan inte använda sig av Internet normalt längre då varje moment störs av dessa reklamer. En annan sak är att Ads by Rich Media View kan ta dig till äventyrade hemsidor. Dessa är de huvudsakliga orsakerna till att du bör ta bort Ads by Rich Media View så fort du upptäckt dom.

Reklamprogram kan undvikas. Om du inte vill hantera liknande situationer i framtiden så måste du se till att du använer internet på ett säkert sätt och inte klickar på några suspekta länkar, eller speciella bifogade filer som kommer i skräppost. En hel del reklamprogram följer även med packeterad i gratisprogram som t.ex. mediaspelare, PDF skapare m.m. Se till att du följer installationsstegen av dina valda verktyg och välj bort alternativ som indikerar om att ladda ned ytterligare verktyg som du inte känner till.

Om din dator redan har påverkats, ta då bort Ads by Rich Media View så snabbt som möjligt. Följ stegen som finna angivna nedan och eliminera reklamprogrammet som ansvarar för att skapa dessa reklamer. Glöm inte att genomsöka din dator med ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Stopzilla för att se till att din dator är helt säker.

Använda Kontrollpanalen för att ta Ads by Rich Media View huvudsakliga komponenter och installatörer

 1. Gå till Kontrollpanalen. På Windows XP/ Vista/ 7 så öppnar du start-> kontrollpanelen-> Lägg till/ Ta bort Program eller Avinstallera. På Windows 8 skriver du Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter Avinstallera ett program. Du kan behöva bekräfta att du är administratör i båda fallen.
 2. Leta sedan efter Rich Media View och/ eller liknande innehåll i programlistan. Som standard så rekommenderas du att även ta bort Yontoo, WebCake, allt som är ”savings” eller ”coupon” relaterat. Genomsök datorn med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Stopzilla vilket kan ge dig en god idé över vad det är som behöver tas bort dessutom.
 3. Stäng ned Kontrollpanelen.

Hur man tar bort Ads by Rich Media View från Internet Explorer:

 1. Klicka på kugghjulet till höger om addressfältet. Sedan ”hantera tillägg”.
 2. Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting som är relaterat till Ads by Rich Media View och innehåll som du inte vet har skapats av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng ned inställningarna.

Hur man tar bort Ads by Rich Media View från Firefox :

 1. Skriv in “about:config” i addressfältet. Detta öppnar inställningarna.
 2. Gå igenom Tilläggslistan och ta bort allt som är Rich Media View relaterat samt innehåll som du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligtvis inte det.
 3. Som en extra åtgärd så kan du återställa Firefox. Gå till Firefox-> Hjälp (hjälp i menyn för OSX användare)-> Felsökning och sedan Återställ Firefox.

Hur man tar bort Ads by Rich Media View från Google Chrome:

 1. Skriv in chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt om de relaterar till Rich Media View. Om du är osäker så kan du temporärt inaktivera dessa.
 3. Starta om Chrome.
 4. Som en extra åtgärd, skriv då in chrome://settings i adressfältet-> Avancerat-> skrolla ned till slutet av listan och välj Återställ inställningarna.

NOTERA:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från din sökmotor så måste det antingen tas bort från Kontrollpanelen eller med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter, malwarebytes eller ett avinstallationsprogram som RevoUninstaller.

Automatisk Ads by Rich Media View verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ads By Rich Media View och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
oktober 4, 2015 12:00, oktober 4, 2015 12:00
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *