Ads By PlusStotal-9.4 - Hur Tar Man Bort?

 

Blir ditt surfande konstant avbruten av annonser från PlusStotal-9.4? Vanligtvis erbjuder dessa popups olika rabatter eller kuponger för att handla i olika nätbutiker. Problemet är att dem är väldigt påträngande så det är nästan omöjligt att stoppa dem och de kommer hela tiden störa ditt surfande. Dessutom om du klickar på Ads by PlusStotal-9.4 kommer du bli omdirigerad till kommersiella webbplatser där du kan bli övertalad att köpa något du inte behöver.

Annonsprogrammet som är ansvarig för att generera dessa annonser kommer oftast buntad till andra kostnadsfria program som en tillkommande nedladdning. Den behöver inte användarens tillåtelse för att installeras och enda sättet att undvika den är att avmarkera frivilliga nedladdningar under installationen av ditt valda gratisprogram. Eftersom många datoranvändare går blint igenom installationsstegen, märker de oftast inte ens att ytterligare applikationer har installerats. Faktum är att om du borde vara mer uppmärksam och undvika onödiga nedladdningar, speciellt dem som kommer tillsammans med kostnadsfria verktyg från Internet.

Om ditt surfande störs av Ads by PlusStotal-9.4, borde du omedelbart ta bort annonsprogrammet från din dator. Att tillåta annonsprogram kan kränka din integritet, då många av dessa applikationer fungerar som spårningscookies och de kan få tillgång till viktig data, såsom din personliga information, email och till och med lösenord till konton på nätet. Om du undrar varför Ads by PlusStotal-9.4 matchar dina senaste sökningar, så är det för att annonsprogrammet kan spåra din historik och justera reklamen i enlighet med informationen den samlat.

Ta bort Ads by PlusStotal-9.4 omedelbart efter upptäckt. Följ guiden nedanför för en snabb och enkel lösning.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Ads by PlusStotal-9.4 komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter PlusStotal-9.4 och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Ads by PlusStotal-9.4 från Internet Explorer

 1. Klicka på”ikonen med skiftnyckeln-” Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till PlusStotal-9.4 och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Ads by PlusStotal-9.4 från Firefox

 1. Skriv about:addons”i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt PlusStotal-9.4 relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-” Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -” Felsökningsinformation.”Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Ads by PlusStotal-9.4 från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till PlusStotal-9.4. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings”i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk Ads by PlusStotal-9.4 verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ads By PlusStotal-9.4 och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Liknande bilder

 
related image #1 from Le virus Omiga Plus
     
 

Om författaren

 
juli 30, 2014 11:20, juli 30, 2014 11:20
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *