Ads By OnlineBrowserAdvertising - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

OnlineBrowserAdvertising överöser internetanvändare med alla möjliga kommersiella erbjudanden som kuponger och andra typer av erbjudanden. Genom att göra så stöttar de särskilda tjänster och produkter som kan köpas via Internet. Reklamerna av OnlineBrowserAdvertising kan visas på flera sätt, t.ex. textannonsering, sidoflikar med reklam, popups och pop-under. Oftast ser användare dessa endast då de besöker en internethandelssida. Reklamprogram försöker att locka till sig användares uppmärksamhet genom att visa liknande produkter som de senast letat efter på en internethandelssida. Detta potentiellt oönskade tillägget till sökmotorer fungerar perfekt med Google Chrome, Internet Explorer och Mozilla Firefox.

Det sprids oftast tillsammans med andra gratisprogram. I många fall är de filer som kan hittas samt laddas ned från Internet gratis packeterade med reklamprogram som OnlineBrowserAdvertising. När användare laddar ned något gratis verktyg och installerar dessa på datorn så kan de av misstag lägga till reklamprogram bredvid. Detta kan göras genom att bara klicka ”nästa” eller ”acceptera” genom installationen av huvudprogrammet. Om du vill undvika att få dessa irriterande verktyg så bör du vara mer försiktig med vad du väljer att installera på din dator samt alltid hålla utkik efter tillägg samt avancerade tillval under installationen för att se till att du känner till vilka ändringar som kommer att ske. Dock finns det användare som finner reklamerna från OnlineBrowserAdvertising användbara, så det är helt upp till dig om du vill behålla detta reklamprogram.

Trotts allt, vill du avaktivera reklamerna från OnlineBrowserAdvertising som ett tillägg till dina sökmotorer så behöver du avinstallera alla packeterade produkter. När det väl är klart så behöver du ta bort reklamprogrammet från tilläggslistan. Här har du detaljerade instruktioner om hur du utför detta.

Manuella borttagningsinsuktioner av OnlineBrowserAdvertisings reklamer

Använda kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga OnlineBrowserAdvertising komponenterna och installatörer

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/ Vista/ 7 öppna Start -> kontrollpanelen, Lägg till/ Ta bort Program eller Avinstallera. På Windows 8, skriv in Kontrollpanel i sökrutan, leta sedan efter Avinstallera ett program. Du kan behöva bekräfta att du är administrator på din dator i båda fallen.
 2. Leta efter OnlineBrowserAdvertising och/ eller liknande innehåll i programlistan. Som standard rekommenderas det att ta bort Yontoo, WebCake, allt ”Savings” eller ”Coupon” relaterat. Genomsök datorn med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller Stopzilla, de kan ge dig en bra bild över vad som behöver tas bort.
 3. Stäng ned kontrollpanelen.

Ta bort OnlineBrowserAdvertising från Internet Explorer

 1. Klicka på Kugghjulet – Hantera tillägg.
 2. Gå igenom Alla tillägg under Visa. Ta bort allt OnlineBrowserAdvertising relaterat och innehåll som du inte känner till som inte är skapat av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng ned inställningarna.

Ta bort OnlineBrowserAdvertising från Firefox

 1. Skriv in about:addons i sökrutan.
 2. Gå igenom Extensions and addons listan vilket innehåller tillägg och instickmoduler. Ta bort allt OnlineBrowserAdvertising relaterat. Om du inte känner till tilläggen och dessa inte är skapta av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligtvis inte dessa.
 3. Som en extra åtgärd så kan du återställa Firefox. Klicka på de tre horisontella linjerna till höger om sökfältet -> Klicka på frågetecknet (hjälpmenyn) -> Starta om utan tillägg. Klicka sedan på Återställ Firefox när Firefox startar om.

Ta bort OnlineBrowserAdvertising från Google Chrome

 1. Skriv in chrome://extensions i sökrutan eller på svensk version klicka på de tre horisontella linjerna, välj Verktyg och sedan Tillägg.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort allt du inte behöver, speciellt OnlineBrowserAdvertising relaterat. Om du är osäker så inaktivera dessa tillfälligt.
 3. Starta om Chrome.
 4. Som en extra åtgärd så kan du skriva in Chrome://settings i addressfältet och klicka på Avancerat. Skrolla där ned till botten av listan och välj Återställ inställningar.

Notering:

 1. Om du har hittat ett tillägg som inte går att ta bort från din sökmotor så måste det antingen tas bort via kontrollpanelen eller med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter, malwarebytes eller ett avinstallationsprogram som RevoUninstaller.

Automatisk Ads by OnlineBrowserAdvertising verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ads By OnlineBrowserAdvertising och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Ads by OnlineBrowserAdvertising

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
juli 24, 2015 11:12, juli 24, 2015 11:12
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *