Ads By MagnoPlayer - Hur Tar Man Bort?

-  0
Type: Reklamprogram
 

är ett reklamprogram som påverkar Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari och ett par andra mindre populära sökmotorer. Det är ett program som genererar kommersiella meddelanden, som omdirigerar till hemsidor av deras partners om du klickar på dessa. Det flesta reklamer av MagnoPlayer ser väldigt attraktiva ut, då dessa innehåller rabatter, erbjudanden m.m. som du kan använda då du handlar på Internet. Tyvärr, när du klickar på dessa så kommer du omdirigeras till kommersiella hemsidor och inte få någon användning utav reklamen.

Denna aktivitet är väldigt irriterande och de flesta användare vill stoppa reklamerna från MagnoPlayer. För att göra detta krävs det att du tar bort reklamprogrammet som genererar dom. Enklaste sättet att göra detta på är att utföra en full genomsökning av datorn med ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller StopZilla. Vi har också angivit instruktioner om hur man tar bort reklamer från MagnoPlayer manuellt. Du kan hitta dessa i slutet av artikeln.

Om MagnoPlayer

MagnoPlayer är beskriven som en mediaspelare som låter dig få full kontroll av all din media på din dator, mixa dina ljudfiler, videor samt nedladdade videoklipp under bara några sekunder. Det ser ut som ett bra program vid första anblick, men väl installerad så hjälper den dig inte bara med dina ljud eller video filer, utan dessutom genererar den massvis av reklam. Den låter dig inte använda Internet effektivt längre då varje internetsökning du utför störs av kommersiella meddelanden. Reklamer från MagnoPlayer varierar från pup-ups och reklampelare till textreklam. Om du klickar på någon av dessa så blir du direkt omdirigerad till kommerisella hemsidor som ägs av kompanjoner till MagnoPlayer skapare.

ads-by-magnoplayer

Inte nog med att dessa reklamer är extremt irriterande, dessutom så tar alla konstanta omdirigeringar en hel del tid. Viktigast av allt är risken att dessa omdirigeringar för dig till skadliga hemsidor, där kan du råka ladda ned potentiellt oönskade program eller t.o.m få din dator infekterad. Ha även i åtanke att vissa reklamprogram kan övervaka din internethistorik och senare störa din integritet. Det kan överösa din dator med personliga reklamer och involvera dig i andra marknadsrelaterade projekt.

Det är starkt rekommenderat att ta bort MagnoPlayer, inte bara för visandet av irriterande reklamer, utan även för i huvudsak för att skydda din privata information och hindra din dator från att bli infekterad med spionprogram eller andra skadliga hot.

MagnoPlayer spridningsmetoder

Även fast MagnoPlayer kan bli nedladdad direkt från deras officiella hemsida så kommer det oftast packeterad med andra program och markerar sällan att detta händer. För att undvika detta så bör du vara mer försiktig med vad du laddar ned från Internet. Se till att du alltid väljer tillägg eller avancerade tillval och följ installationsstegen noga. Gå aldrig med på att lägga till extra program som du inte känner till.

Var även försiktig då du använder Internet och undvik att besöka suspekta hemsidor eller klicka på pop-up reklamer som hoppar upp på måfå. Dessa kan också vara källan till de potentiellt oönskade programmen. För att ta bort reklamerna från MagnoPlayer, följ instruktionerna nedan i denna artikel eller ladda ned ett automatiskt borttagnings program. Se till att du uppdaterar ditt anti-skadeprogram till dess senaste version så du får bästa möjliga prestanda.Automatisk Ads by MagnoPlayer verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ads By MagnoPlayer och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av MagnoPlayer reklamer

Du tar bort Ads by MagnoPlayer genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Ads by MagnoPlayer installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Ads by MagnoPlayer .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Ads by MagnoPlayer från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Ads by MagnoPlayer och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by MagnoPlayer, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by MagnoPlayer från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Ads by MagnoPlayer. Klicka på papperskorgen bredvid Ads by MagnoPlayer eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by MagnoPlayer, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by MagnoPlayer från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Ads by MagnoPlayer och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by MagnoPlayer, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Ads by MagnoPlayer från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg.  

  Top Avlägsna Ads by MagnoPlayer från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Ads by MagnoPlayer. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by MagnoPlayer, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Manuell borttagning av Ads by MagnoPlayer

 
 

Ads by MagnoPlayer skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
mars 6, 2015 09:57, mars 6, 2015 09:57
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *