Ads By Digital More - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Digital More är ett reklamprogram som hävdar att det är ett verktyg som skall förbättra din internetupplevelse. Tanken är att den skall hjälpa dig hitta bättre priser när du handlar på Internet, dock är sanningen en aning annorlunda. Programmet kan läggas till hos Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome och Safari. Digital More kan laddas ned från deras officiella hemsida eller så kan det läggas till hos datorer utan användarnas vetskap tillsammans med olika gratisprogram som t.ex. mediaspelare, PDF-skapare, nedladdningsverktyg eller andra gratisprogram. Applikation visar sig inte alltid tydligt och många gånger läggs den till av användare utan deras avsikt.

För att ta bort Digital More så är det rekommenderat att genomsöka datorn fullt ut med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller StopZilla. Vi har även lagt till instruktioner om hur man tar bort Digital More manuellt som du kan finna i slutet av artikeln.

Om reklamprogrammet Digital More

Programmet har utvecklats av SuperWebb LLC, ett företag som är välkänd för flertalet liknande reklamprogram t.ex. Dollar Dream, Wooden Seal m.m. Väl inne i datorn kommer Digital More generera personliga reklamer baserad på dina senaste internetsökningar så de kan matcha dina intressen. De flesta av dom erbjuder rabatter för produkter du nyligen sökt efter på Internet eller så innehåller de kuponger som kan användas hos särskilda internethandelssidor. Reklamerna av Digital More kan vara väldigt irriterande eftersom de dyker upp varje gång du använder Internet, så de flesta användare vill bli av med det.

Värsta egenskapen av det här reklamprogrammet är att det övervakar dina internetvanor. Inte nog med att detta hjälper till med skapandet av personliga reklamer, dessutom tillåter det programmet att involvera dig i andra reklamkampanjer. Detta är en ganska farlig applikation främst på grund av sin förmåga att göra intrång på ditt privatliv. Detta är en annan orsak till att ta bort Digital More så snabbt som möjligt.

Reklamprogrammet Digital More spridningsmetoder

Digital More infiltreras in i datorer packeterad i gratisprogram från Internet. Bästa sättet att skydda din dator från att få sådana packeteringar installerade i datorn är att större uppsikt under nedladdningarna från Internet. Om du inte har uppsikt och hoppar över installationsstegen utan att kontrollera vad som står och via det tillåta andra tillägg att läggas till så kan du sluta upp med att ladda ned något liknande Digital More eller andra produkter av SuperWebLLC.

Det är starkt rekommenderat att välja den avancerade installationen med fler alternativ samt följa varje steg noggrant. Om du ser några förvalda alternativ, se då till att du känner till vilka ändringar som kommer att ske. Om du ser några förvalda alternativa nedladdningar som bör du alltid välja bort de som indikerar ett program som du inte känner till.

För att ta bort reklamerna av Digital More, ta då bort reklamprogrammet med hjälp av ett anti-skadeprogram eller genomför stegen angivna i instruktionerna nedan.Automatisk Ads by Digital More verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ads By Digital More och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av reklamprogrammet Digital More

Du tar bort Ads by Digital More genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Ads by Digital More installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Ads by Digital More and related parasites like Ads by Clicup .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Ads by Digital More från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Ads by Digital More och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Digital More, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by Digital More från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Ads by Digital More. Klicka på papperskorgen bredvid Ads by Digital More eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Digital More, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by Digital More från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Ads by Digital More och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Digital More, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Ads by Digital More från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Ads by Digital More ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Ads by Digital More från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Ads by Digital More. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Digital More, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

       
 

Om författaren

 
juli 25, 2015 11:07, juli 25, 2015 11:07
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *