Ads By Cineplus - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Cineplus är ett reklamprogram som påverkar sökmotorer som Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome och Safari. Programmet använder sig av oärliga metoder för att infiltrera datorer, och väl inne så genererar det flertalet reklamer som stör din internetupplevelse. Om du klickar på någon reklam av Cineplus så kommer du att omgående bli omdirigerad. Tyvärr finns det inga garantier för att hemsidorna du tas till är säkra att besöka.

Nedan i artiklen finner du steg-för-steg instruktioner om hur du tar bort reklamerna av Cineplus från din sökmotor manuellt. För att ta bort reklamprogrammet automatiskt så bör du utföra en full genomsökning av datorn med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, SpyHunter eller StopZilla.

Om reklamerna av Cineplus

Reklamerna av Cineplus orsakas av ett reklamprogram vars mål är att reklamföra sponsrade hemsidor. Det tjänar pengar på att utöka trafiken samt placeringen bland sökresultaten. Programmet genererar reklamer och märker dessa som “Ads by Cineplus”, “Ads by Cineplus-1.2”, “Ads by Cineplus-1.2V11.05”, “Ads By CinePlus-1.44V13.09” m.m. Alla dessa reklamer innehåller länkar till sponsrade hemsidor och om du klickar på någon av dom så blir du direkt omdirigerad. Om din dator har infekterats med reklamprogrammet Cineplus så kommer du att konstant se reklamer när du surfar på Internet.

Den värsta delen med just Cineplus är att det övervakar dina internetvanor, detta inkluderar din internethistorik och all information som du skriver in då du söker på Internet. Resultaten blir att du kan involveras i irriterande reklamkampanjer och visning av personliga reklamer kan uppstå. Dessa reklamer kan vara väldigt irriterande och de flesta användare vill helst bli av med dom. Ha även i åtanke att eftersom det kan få tillgång till din information som du skriver in medans du söker på Internet, så kan det med andra ord nå din E-post, IP adress och annan känslig information. Man kan tydligt se att det inkräktar på din integritet på så sätt, vilket är en annan orsak att ta bort Cineplus så snabbt som möjligt.

Cineplus spridningmetoder

Cineplus sprids packeterad i andra gratisprogram som kan laddas ned från Internet, t.ex. mediaspelare, nedladdningsverktyg eller PDF-skapare. Tyvärr så gör väldigt få gratisprogram det tydligt att det finns ”bundles” eller packeteringar så användare lägger till dessa av misstag. För att undvika Cineplus så rekommenderas du att vara mer försiktig med vad du laddar ned från Internet. Dessutom bör du hålla utkik efter tillägg samt avancerade tillval istället för standard installationen när du laddar ned ett gratisprogram. Det tar lite längre tid men du kommer kunna se om du är påväg att lägga till något ytterligare program och neka det. Välj alltid bort alternativ som indikerar nedladdning av ett okänt program.

För att ta bort reklamerna av Cineplus så kan du se på våra borttagningsinstruktioner här nedan, eller så kan du utföra en full genomsökning av datorn med ett pålitligt anti-skadeprogram. Se till dock att uppdatera den till sin senaste version först.Automatisk Ads by Cineplus verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ads By Cineplus och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av reklamprogrammet Cineplus

Du tar bort Ads by Cineplus genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Ads by Cineplus installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Ads by Cineplus and related parasites like CinemaPlus-3.2c .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Ads by Cineplus från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Ads by Cineplus och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Cineplus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by Cineplus från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Ads by Cineplus. Klicka på papperskorgen bredvid Ads by Cineplus eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Cineplus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by Cineplus från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Ads by Cineplus och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Cineplus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Ads by Cineplus från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Ads by Cineplus ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Ads by Cineplus från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Ads by Cineplus. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Cineplus, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

       
 

Om författaren

 
oktober 29, 2015 10:54, oktober 29, 2015 10:54
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *