Ads By Browse Safe - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

Browse Safe är ett reklamprogram som skall förbättra din internetupplevelse. Det lovar att meddela dig när det känner igen skadliga hemsidor och minimera risken för att råka ladda ned skadliga virus eller skadeprogram, på så sätt kan du surfa på internet mer säkert. Det kan låta som ett bra program, dock stöttar programmet reklam som endast stör ditt arbete på internet genom att visa massvis av annonser. Reklamprogrammet är kompatibel med en hel del webbläsare, detta inkluderar Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome och Safari. Om någon av dina webbläsare har påverkats, vänligen ta då bort reklamprogrammet Browse Safe så snabbt som möjligt.

Om du inte är en expert på datorer så rekommenderar vi ett automatiskt anti-skadeprogram för eliminering, exempelvis Reimage eller SpyHunter. Om du vill utföra det manuellt så kan du följa instruktionerna som vi tillhandahåller längst ned i artikeln.

Om reklamprogrammet Browse Safe

Om din dator har infekterats så kommer du först lägga märke till flertalet annonser som visas när du använder internet. De flesta av dessa annonser är markerade med ”Ads by Browse Safe” och kan innehålla en del attraktiva erbjudanden för att köpa olika saker online, eller så är det endast slumpmässig reklam. Om du dock klickar på dom så kommer du att omdirigeras till en hemsida som Browse Safe stöttar. En del av Browse Safe’s annonser kan visas om du placerar muspekaren över vissa framhävda ord på hemsidan du besöker. Dessa textannonseringar kan också ge konsekvenser av reklamprogram.

Utvecklare av reklamprogram får betalt av att stötta affiliate länkar, så varje klickning du utför på dessa programs reklamer ger dessa betalt. Du bör ha i åtanke att annonserna av Browse Safe kan omdirigera dig till osäkra hemsidor där du kan få din dator infekterad genom att endast besöka dom. Detta är en av huvudorsakerna till att du bör ta bort detta reklamprogram. Dessutom så kan reklamprogrammet Browse Safe övervaka dina internetvanor och hämta hem information om din internethistorik. Denna information kan sedan användas för att skapa personliga annonser. Det kan även innebära att du kan involveras i marknadsrelaterade kampanjer.

Reklamprogrammet Browse Safe spridningsmetoder

De vanligaste sättet för reklaprogrammet Browse Safe att infiltrera datorn på är via packeteringar i gratisprogram. Det kan följa med olika gratis mediaspelare, PDF skapare, nedladdningsverktyg m.m. I de flesta fallen så varnar inte programmet att det skall installera ytterligare programvara. Av den anledningen bör användare vara mer försiktiga med var det är dom laddar ned från internet, speciellt om programmen är gratis. Läs alltid villkoren av dina nya nedladdningar och se till att följa installationsstegen noggrant. Se även till att välja ett avancerat installationsalternativ istället för standardalternativet, då kan du se alla tilläggen och klicka bort de förvalda alterantiven som indikerar ytterligare nedladdningar. Låt heller inte programmet utföra några ändringar i ditt system som kan störa din dators säkerhet eller integritet.

Om din dator redan har infekterats, ta då bort reklamprogrammet Browse Safe så snabbt som möjligt. Använd ett automatiskt borttagningsprogram eller ta bort det manuellt. För att lära dig hur du göra detta, använd stegen i instruktionerna angivna nedan.Automatisk Ads by Browse Safe verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ads By Browse Safe och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av reklamprogrammet Browse Safe

Du tar bort Ads by Browse Safe genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Ads by Browse Safe installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 • Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
  Control panel
 • Välj Avinstallera Program;
  Programs and features
 • Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Ads by Browse Safe and related parasites like Safe Browse App Ads , Mega Browse , Browse-search.com virus , Safe Browsing .
  Remove toolbars
 • Tryck på knappen Avinstallera.
  Uninstall
 • I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Reimage eller Spyhunter för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
  Scan with spyhunter

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Ads by Browse Safe från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Ads by Browse Safe och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Browse Safe, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by Browse Safe från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Ads by Browse Safe. Klicka på papperskorgen bredvid Ads by Browse Safe eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Browse Safe, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by Browse Safe från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Ads by Browse Safe och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Browse Safe, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Ads by Browse Safe från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Ads by Browse Safe ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Ads by Browse Safe från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Ads by Browse Safe. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Browse Safe, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

 

Ads by Browse Safe skärmdumpar

 
     
 

Om författaren

 
september 23, 2016 11:32, september 23, 2016 11:32
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *