7zipper Ransomware - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Ransomwares
 

7zipper Ransomware är ett farligt virus som kan infektera din dator och låsa dina filer. För att sedan få filerna upplåsta begärs en lösensumma, betala dock inte den. Om din dator är infekterad, då har du kommit helt rätt. I den här artikeln kommer vi att tillhandahålla detaljerade instruktioner om hur du eliminerar viruset och låser upp dina filer.

Först och främst måste du eliminera 7zipper Ransomware från ditt system eftersom det kan infiltrera in andra virus till din dator. Det finns två sätt att eliminera infektionen på – det ena är manuellt och det andra automatiskt, vilken metod du väljer är helt upp till dig.

Snabbaste och enklaste sättet att bli av med viruset 7zipper Ransomware på är att göra det automatiskt. Allt du behöver göra är att ladda ned ett pålitligt anti-skadeprogram som t.ex. SpyHunter eller Reimage, utför sedan en gemomsökning av datorn. En av dessa applikationer kommer att hitta och eliminera viruset på några få ögonblick. Om ditt system är infekterad med andra virus, bör det ta bort dessa med. Dessutom så skyddar det din dator framåt i tiden mot liknande infektioner, så det är värt att ha det installerat. Du kan självklart använda dig av ett eget valt anti-skadeprogram med.

Om du dock vill utföra borttagningen av 7zipper Ransomware manuellt, skrolla då ned till slutet av artikeln och ta en titt på våra steg-för-steg instruktioner. Vi har utvecklat dessa för att hjälpa dig igenom den komplicerade processen av virusborttagningen. Försök slutföra alla stegen korrekt och du bör då kunna eliminera 7zipper Ransomware helt på egen hand.

Om du har några problem med virusborttagningen får du gärna fråga efter hjälp i kommentarsfältet nedan, vi kommer att göra vårt yttersta för att bistå med hjälp. För att lära dig mer om de specifika egenskaperna av 7zipper Ransomware, vänlige fortsätt läs artikeln.

Om 7zipper Ransomware

7zipper Ransomware är ett farligt virus utvecklad av kriminella inom internetvärlden. De försöker tjäna pengar på att sprida denna skadliga programvara för att infektera datorer.

Den klassiska ordningen av event som 7zipper Ransomware utför i ditt system:

Skadeprogrammet genomför en genomsökning för att inspektera lagrade data på hårddisken. Det letar efter filer som kan låsas, dessa är som vanligast bild, video eller ljudfiler, eller textdokument.

När genomsökningen väl är slutförd kommer 7zipper Ransomware låsa dessa filer och lägga till .7zipper som filändelse på alla dom. Nu kan dessa inte längre öppnas. Detta är även ett tydligt tecken på att du attackerats av 7zipper Ransomware.

Olik andra liknande ransomware infektioner så krypterar inte 7zipper Ransomware fil efter fil. Istället placeras alla de viktigaste filerna i en mapp, och sedan blir mappen låst med ett särskilt lösenord. Så för att ta dig in i mappen behöver du lösenordet.

Du kommer sedan lägga märke till ett textdokument, eller en så kallad ”ransom note” på ditt skrivbord. Där står det att du bör kontakta de IT-kriminella via adressen zipper@email.tg.

Även fast det inte är helt tydligt hur mycket du begärs betala, så rekommenderar vi dig starkt att inte betala något alls. Först och främst finns det inga garantier för att du får dina filer dekrypterade även om du betalar lösensumman, lita aldrig på kriminella. För det andra så stöttar du kriminella genom att betala lösensumman, det är inget du vill göra. Notera att du inte får glömma att avlägsna textdokumentet efter du eliminerat detta ransomware, vare sig det togs bort automatiskt eller manuellt.

Tyvärr finns det för tillfället inga validerade och kostnadsfria dekrypterare för 7zipper Ransomware, men säkerhetsexperter jobbar på det för tillfället och vi kommer hålla dig uppdaterad. Det finns en möjlighet att du kan återfå dina filer utan att betala lösensumman, detta kan göras via en systemåterställning till ett tidigare datum. Dock behöver du en genuin kopia av din hårddisk som skapades innan systemet infekterades. Här har du instruktioner om hur du utför en systemåterställning: https://www.2-viruses.com/how-to-do-a-system-restore



Automatisk 7zipper Ransomware verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som 7zipper Ransomware och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Hur du tar bort 7zipper Ransomware genom systemåterställning:

Starta om din dator i Felsäkert Läge med Kommandotolken


För Windows 7/ Vista/ XP
 • Start -> Stäng av -> Starta om -> OK.
 • Tryck på F8 upprepade gånger tills uppstartsalternativen visas.
 • Välj Felsäkert Läge med Kommandotolken. Windows 7 enter safe mode

För Windows 8/ 10
 • Tryck på Av/ På ikonen vid Windows inloggningssida. Tryck och håll sedan ned Shift knappen medans du klickar på Starta om. Windows 8-10 restart to safe mode
 • Välj Felsök -> Avancerade alternativ -> Startinställningar -> Starta om.
 • När det laddas upp, välj Aktivera Felsäkert Läge med Kommandotolken från listan med uppstartsalternativen.Windows 8-10 enter safe mode

Återställ systemfiler och inställningar.
 • När Kommandotolken laddar, skriv in CD Restore och tryck Enter.
 • Skriv sedan in Rstrui.exe och tryck Enter igen. CMD commands
 • Klicka på "nästa" i fönstret som visas. Restore point img1
 • Välj en av Återställningarna som finns tillgängliga innan 7zipper Ransomware infiltrerade datorn och klicka sedan på "nästa". Restore point img2
 • För att starta systemåtersällning, klicka "Ja". Restore point img3

2. Total borttagning av 7zipper Ransomware

Efter återställningen av din dator så rekommenderas det att genomsöka datorn med ett anti-skadeprogram som t.ex. Reimage, Spyhunter och ta bort alla skadliga filer som relaterar till 7zipper Ransomware.


3. Återställ 7zipper Ransomware påverkade filer med hjälp av Shadow Volume kopior

Om du inte använder dig av Systemåterställning med ditt operativsystem så finns det en chans att använda sig av så kallade Shadow Copy Snapshots. De lagrar kopior av dina filer till den tid då dessa skapades. Oftast försöker 7zipper Ransomware radera alla möjliga Shadow Volume kopior, så den här metoden fungerar inte på alla datorer. Dock kan skadan misslyckas.

Shadow Volume kopior finns endast tillgängliga på Windows XP Service Pack 2, Windows Vista, Windows 7 och Windows 8. Det finns två sätt att återfå dina filer via Shadow Volume kopior på. Du kan använda Windows egna tidigare versioner, eller Shadow Explorer.

a) Windows egna tidigare versioner

Högerklicka på en krypterad fil och välj Egenskaper ->Tidigare versioner. Nu ser du alla möjliga kopior av den specifika filen och tiden då den lagrades i en Shadow Volume kopia. Välj en version av filen du vill återfå och klicka på Kopiera om du vill spara den till en egen vald plats, eller så återställer du ifall du vill byta ut den nuvarande krypterade filen. Om du vill se innehållet av filen klickar du bara på "öppna".
Previous version

b) Shadow Explorer

Det är ett program som kan hittas på Internet gratis. Du kan ladda ned antingen en full eller en portabel version av Shadow Explorer. Öppna programmet. Vid vänsta hörnet högst upp väljer du enhet som filen du letar efter är lagrad. Du kommer att kunna se alla mappar på den enheten. För att återfå en hel mapp så högerklickar du på den och väljer "exportera". Välj sedan vart du vill ha den lagrad. Shadow explorer

OBS: I många fall så är det omöjligt att återställa datafiler som har påverkats av ett modernt Ransomware. Av den anledningen rekommenderar vi ett vettigt Moln-program för att ha en backup ifall att. Vi rekommenderar att du tar en titt på Carbonite, BackBlaze, CrashPlan eller Mozy Home.

Manuell borttagning av 7zipper Ransomware

 
Processer:
       
 

Om författaren

 
februari 13, 2017 14:49, februari 13, 2017 14:49
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *