50 Coupons - Hur Tar Man Bort?

 

50Coupons är ett annonsprogram som visar olika annonser, kuponger och erbjudanden i din webbläsare. Det spelar ingen roll vilket OS (operativ system) du använder eftersom det här annonsprogrammet är kapabel till att verka på alla av dem. Det här webbläsartillägget kan läggas till i Google Chrome, Mozilla Firefox och Internet Explorer. Vissa användare tror att 50Coupons kommer förbättra deras surfupplevelse genom att förse dem med användbara erbjudanden och produktöversikter men i verkligheten gör den här applikationen bara reklam för produkter från deras partners. För det mesta är den här reklamen inte bara värdelös men också farlig. Det är därför 50Coupons är klassad som ett PUP (potentiellt oönskat program, eng: potentially unwanted program) och kan upptäckas av de flesta anti-spionprogram.

När den väl är installerad kommer 50Coupons börja samla in din personliga information såsom surfhistorik, sökförfrågningar eller mest besökta sidorna. Den här informationen kan senare ges till en tredje part för att göra annonserna mer intressanta för just dig. Du kommer se reklam i alla olika former när du surfar på Internet. Vi rekommenderar starkt att inte klicka på dessa annonser då den kommer omdirigera dig till webbplatser som kan vara infekterade.

50Coupons distribueras för det mesta via gratisprogram. När du laddar ner någon kostnadsfri programvara från Internet, kan det här annonsprogrammet komma buntad med den. Med det sagt behöver du vara extremt försiktig när du kör installationsguiden av ett sådant program. Välj alltid anpassad eller avancerad installation om möjligt för att veta mer om vilka applikationer som kommer installeras. Om du inte känner till någon av dem och har en misstanke om att applikationen kan vara ett annonsprogram – gå inte med på att installera den.

Om din dator redan är infekterad med 50Coupons och du är trött på alla dessa annonser, finns det två sätt att ta bort den på. Du kan använda ett anti-spionprogram som Spyhunter eller malwarebytes för att avinstallera den automatiskt eller använd vår borttagningsguide nedanför, för att göra detta manuellt. Även om du tar bort själva annonsprogrammet, är det rekommenderat att köra en full scanning av systemet med anti-sabotageprogram efteråt.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga 50Coupons komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program eller avinstallera. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet, leta sedan efter avinstallera ett program. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter 50Coupons och/eller liknande objekt i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort 50Coupons från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till 50Coupons och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort 50Coupons från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt 50Coupons relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort 50Coupons från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till 50Coupons. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk 50 Coupons verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som 50 Coupons och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juli 4, 2014 11:46, juli 4, 2014 11:46
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *