123srv.com Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

123srv.com popup är ett falskt uppdaterings meddelande som är relaterat till annonsprogram. Annonsprogram är oftast resultatet av en installation av ett gratisprogram. De sprids via ett antal kostnadsfria programvaror, såsom spelare, inspelare, nedladdningshanterare och så vidare. Vanligtvis upplyser dessa program inte ordentligt om att de lägger till annonsprogram, så du borde vara mer försiktig under installationsprocessen av gratisprogrammet. I princip, behöver du välja Anpassad installation istället för en vanlig och följ varje steg väldigt noggrant. Du borde se program som kommer buntade vid ett av installationsstegen och då kan du avstå från att ladda hem de som du inte känner igen.

Om du redan börjat mottaga 123srv.com popups medan du surfar, betyder det att din dator redan blivit påverkad. Som tidigare nämnt, imiterar dessa meddelanden uppdateringar för olika program som redan installerats på din dator. Dock om du klickar på dessa falska uppdateringar, kommer du faktiskt installera ytterligare annonsprogram eller potentiellt oönskat program. Vanligtvis distribuerar 123srv.com popup marknadsförings relaterade applikationer som orsakar en våg av annonser på ditt system (kuponger, rabatter, etc.) eller betalda verktyg som är fullkomligt värdelösa.

Klicka aldrig på 123srv.com popups eller liknande meddelanden som dyker upp från ingenstans. Allihop innehåller missvisande information och du kommer bara få problem om du går efter det dem säger. Se till att du alltid får dina uppdateringar från en trovärdig källa. Det är högst rekommenderat att ta bort 123srv.com popup så fort du ser de på någon av dina webbläsare. Avinstallera först annonsprogrammet som är ansvarig för att visa det här meddelandet. Beroende på vilken webbläsare som berördes, följ sedan instruktionerna nedanför.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga 123srv.com popup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter 123srv.com och/eller liknande föremål i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort 123srv.com popup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som du inte känner till OCH som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort 123srv.com popup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort 123srv.com popup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

 1. Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk 123srv.com popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som 123srv.com Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 3, 2014 11:51, juni 3, 2014 11:51
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *