“Java Plug-in Needs Your Permission To Run” Popup - Hur Tar Man Bort?

-
 0
Type: Reklamprogram
 

“Java plug-in needs your permission to run” popup är en missvisande annons som genereras av cyber kriminella för att öka deras trafik till vissa kommersiella webbplatser och distribuera potentiellt oönskade program. Popupen visas när du surfar på Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Om du stänger den, kommer de dyka upp igen efter en stund och föreslå att du kör någon Java plugin igen. Om du klickar på den kommer det sluta upp med att du installerar en värdelös eller till och med skadlig applikation.

Du måste veta att den här annonsen inte är relaterad till Java på något sätt och den kan faktiskt vara ett potentiellt hot mot ditt system. Om du laddar ned rekommenderade objekt, kommer du ge tillåtelse att installera verktyg som webbläsartillägg, plugins, annonsprogram, verktygsfält etc. Du borde stänga ner “Java plug-in needs your permission to run” popup omedelbart efter att du mottagit den i din webbläsare. Se till att du upptäcker och avinstallerar källan. Att köra en full scanning av systemet med ett betrott anti-spionprogram, till exempel, Spyhunter eller malwarebytes kan vara användbart här.

För att undvika den här och liknande falska popups i framtiden, ska du vara försiktigare när det gäller dina nedladdningar från Internet, speciellt de som är gratis. Gå inte blint igenom installationsstegen och kom ihåg att även om en Anpassad Installation tar längre tid, kommer det tillåta dig att se alla buntar som kommer med och avstå från att installera dem. Försök också att läsa villkoren av dina nya nedladdningar, då de kan avslöja massor av viktig information om hur programmet kan påverka din säkerhet och integritet.

För att bort “Java plug-in needs your permission to run” popup, följ stegen nedanför.

Använda Kontrollpanelen för att ta bort de huvudsakliga Java plug-in needs your permission to runpopup komponenterna och installerare

 1. Gå till Kontrollpanelen. På Windows XP/Vista/7 öppna Start -> Kontrollpanelen sedan Lägg till/Ta bort Program. På Windows 8 ange Kontrollpanelen i sökfältet. I både fallen kan du bli tvungen att bekräfta att du är administratören på din PC.
 2. Leta efter “Java plug-in needs your permission to run” popup relaterade objekt och/eller nyligen okända nedladdningar i programlistan. Jag rekommenderar att ta bort Yontoo, Webcake eller något som är relaterat till ”savings” eller ”coupon”. Scanning med anti-sabotageprogram som Spyhunter eller Stopzilla kan ge en bra bild av vilka program du också borde ta bort därifrån.
 3. Stäng Kontrollpanelen

Ta bort Java plug-in needs your permission to runpopup från Internet Explorer

 1. Klicka på ikonen med skiftnyckeln-> Hantera Tillägg
 2. Gå igenom Verktygsfält och tillägg. Ta bort allt som är relaterade till “Java plug-in needs your permission to run” och objekt som du inte känner till och som inte är gjorda av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Stäng fönstret.

Ta bort Java plug-in needs your permission to runpopup från Firefox

 1. Skriv about:addons i adressfältet
 2. Gå igenom listan med Tillägg och Insticksmoduler, ta bort allt “Java plug-in needs your permission to run” relaterat och objekt du inte känner igen. Om du inte känner till tillägget och den inte är gjord av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe behöver du den förmodligen inte.
 3. Alternativt: Ställ om Firefox: För detta behöver du gå till Firefox-> Hjälp (Hjälp finns i menyn för OSX användare) -> Felsökningsinformation. Sedan Återställ Firefox.

Ta bort Java plug-in needs your permission to runpopup från Chrome

 1. Ange chrome://extensions i adressfältet.
 2. Gå igenom tilläggslistan och ta bort program som du inte behöver, speciellt relaterat till “Java plug-in needs your permission to run”. Om du är osäker kan du också tillfälligt inaktivera dem.
 3. Starta om Chrome.
 4. Alternativt, kan du ange chrome://settings i adressfältet, välj Visa Avancerade Inställningar, scrolla ner till slutet av listan och tryck på Återställ Webbläsarinställningar.

VIKTIGT:

Om du hittar ett tillägg som inte kan tas bort från webbläsare, måste den antingen bli borttagen från Kontrollpanelen eller med anti-sabotageprogram (som Spyhunter, malwarebytes) eller avinstallerare (som RevoUninstaller).

Automatisk “Java plug-in needs your permission to run” popup verktyg för borttagning

 
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som “Java Plug-in Needs Your Permission To Run” Popup och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Om författaren

 
juni 13, 2014 11:55, juni 13, 2014 11:55
 
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *