Spyhunter

 

Scorecard and Summary

Name: Spyhunter
Type: Anti-sabotageprogram,
Company: http://www.enigmasoftware.com
Price: 39.99 (limited trial available)
Rating:
 
We are affiliated with this program. Read our disclosure.  

Positive Sides of Spyhunter

  • Spyhunter dödar procedurer av aggressiva sabotageprograms innan installation.
  • Spyhunter kan även installeras på väldigt infekterade maskiner.
  • Enorm databas av sabotageprograms parasiter.
  • Gratis support.

Negative Sides of Spyhunter

  • Inkluderar inte antivirus
  • Är inte det billigaste anti-sabotageprogrammet 

Spyhunter Review Details

Spyhunter är en av de bästa kommersiella programvarorna för borttagning av Sabotageprogram som finns tillgängliga idag. Dess främsta utmärkande funktioner är borttagning av sabotageprogram från redan utsatta system och integrerad support avdelning som finner lösningar för även de värsta smittorna. Trots sina avancerade förmågor, är Spyhunter snabb och enkel att använda. Den kan dessutom användas tillsammans med existerande antivirus programvara som on-demand skanner eller ett verktyg för ytterligare skydd från sabotage- och spionprogram. En av Spyhunters viktigaste funktioner är installeraren. Några sabotageprogram försöker förhindra riktiga anti-sabotageprogram från att starta igång genom att döda deras procedur. De flesta märkbara exemplen på detta beteende är skurken från WinWebSec familjen. Däremot kommer Spyhunters installerare eliminera oönskade procedurer under själva installationen, installera Spyhunters programfil (EXE) och utför installationen. Efter installationen kommer Spyhunter ladda ner uppdateringar till sabotageprogrammens definition. Detta är viktigt då sabotageprogram släpps dagligen, så färska definitioner hjälper till att bekämpa nyligen upptäckta sabotageprogram.
Det är bara då som scanningen startar.

Hastigheten av Spyhunters standard scanning är OK och jämförbar med andra program. Den är väldigt bra på att upptäcka Trojaner och oäkta antivirus och även gratisversionen erbjuder tillgång till hoten och scan-rapporterna är riktigt informativa. Det är upp till användaren att välja en bottagnings metod.

Spyhunter är en av några alternativ för att städa en PC som är infekterad med aggressiva parasiter. Den kan både användas som ett extra verktyg för att tillfälligt förlama sabotageprogram eller ta bort dem helt och hållet. I vilket fall är den ett värdefullt verktyg i kampen mot sabotageprogram.

Under 2004 fick Spyhunter massor av dåligt publicitet på grund av handlingar från dåliga och aggressiva filialer. Alla dåliga filialer rensades bort det året. Sedan dess har flera nya, bättre versioner av Spyhunter släpps, den nuvarande versionen är 4.2.

Här är en video på när Spyhunter dödar Security Shield process under installation

 

Liknande bilder

 
related image #1 from Spyhunter
   
 
 
   
januari 16, 2014 13:52, november 19, 2014 14:56