Zombie News Ads - Hur tar man bort?

 

Zombie News är ett reklamprogram som vill reklamföra sponsrade hemsidor. Det visar flertalet pop-up reklamer med några artiklar och efter att en användare klickat på dessa så blir denne omdirigerad. Reklamprogrammets skapare får betalt för varje klickning på Zombie News reklamer. Dock så är dessa väldigt irriterande och kan omdirigera användare till osäkra hemsidor så det är inte rekommenderat att klicka på dessa.

Det är inte enkelt att avinstallera Zombie News från din dator. Nedan finner du en manual om hur man gör detta. Du kan även ta bort det automatiskt med ett anti-skadeprogram som t.ex. Spyhunter, Malwarebytes eller StopZilla.

Om Zombie News

Zombie News har skapats av Time Lapse Solutions. Det fungerar på precis samma sätt som Zombie Alert. Du kommer inte att få någon användning av denna applikationen. Faktum är att det kommer endast ta din tid och riskera din dator för infektioner. Zombie News reklamer är extremt irriterande och stör ditt vanliga internetanvändande. Dessutom så kan det omdirigera dig till skadliga hemsidor och få din dator infekterad samt möta seriösa problem.

zombie-news-ads

Denna applikationen övervakar även din internetaktivitet. Dessutom kan det få tillgång till känslig information som sätter din integritet i risk. Efter att din personliga information har hämtats kan personliga reklamer skapas som följer dina intressen, glöm aldrig vilka risker du utsätter dig för om du klickar på dessa.

Zombie News spridningsmetoder

Zombie News har sin officiella hemsida (Zombienewsapp.com) där du kan ladda ned det gratis. Dock är ett vanligare sätt att den infiltreras in med andra gratisprogram. Det följer med packeterad med gratis mediaspelare, PDF-skapare, nedladdningsprogram m.m. Du kan undvika det ganska enkelt genom att vara mer försiktig under installationen av gratisprogram. Håll alltid utkik efter tillägg eller avancerade tillval och följ varje steg före du klickar på ”OK”, ”Nästa” eller ”Acceptera”. Tillåt aldrig installation av okända applikationer. Zombie News följer oftast med som standard så du måste välja bort detta.

De som redan har blivit infekterade bör genomföra en full genomsökning med ett pålitligt anti-skadeprogram för att bli av med reklamprogrammet. Kika in instruktionerna nedan för att ta bort Zombie News reklamer.


Automatisk Zombie News Ads verktyg för borttagning

 

Andra verktyg

 
  0   0
    Malwarebytes Anti-Malware
  0   0
    Hitman Pro
 
  Hämta Spyhunter för Zombie News Ads upptäcktNotera: Spyhunter försök ger detektion av parasiten som Zombie News Ads och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.
  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av Zombie News reklamer

Du tar bort Zombie News Ads genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Zombie News Ads installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

 1. Gå till Start->Kontrollpanelen (äldre windowsmodeller) eller tryck på Windowsknappen -> Sök och skriv Kontrollpanelen (Windows 8);
 2. Välj Avinstallera Program;
   
   
 3. Gå igenom programlistan och välj program relaterad till Zombie News Ads and related parasites like Ads By CloudScout .
   
 4. Tryck på knappen Avinstallera.
   
 5. I många fall så är Antimalwareprogram bättre på att upptäcka ”parasitfiler” relaterade till reklamvaran och därför rekommenderar jag att man installerar Spyhunter eller Malwarebytes för att identifiera andra program som kan vara en del av infektionen på datorn.
   

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Zombie News Ads från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 1. Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
    
 2. Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Zombie News Ads och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
   
 3. Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Zombie News Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 1. Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
    
 2. Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
    
 3. Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
    
 4. Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.  

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Zombie News Ads från Chrome

 1. Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
   
 1. Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
   
 1. Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Zombie News Ads. Klicka på papperskorgen bredvid Zombie News Ads eller andra tillägg du vill ta bort.
   
 1. Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
 1. Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
   
 1. Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Zombie News Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 1. Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
   
 1. Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
   
 1. Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Zombie News Ads från Firefox

 1. Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
   
 2. Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Zombie News Ads och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.  

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Zombie News Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 1. Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
    
 2. Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
    
 3. Vid omstart, klicka på “Återställ”.
 4. Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.

 

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Hur man tar bort Zombie News Ads från Microsoft Edge:

OBS: engelsk version av Microsoft EdgeÅterställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)

 1. Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
   
 2. I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
   
 3. Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
   
 4. Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
   
 5. I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
   
 6. Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
   

Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)

 1. Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
   
 2. Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
   
 3. Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
   


Efter att du har slutfört dessa steg bör Zombie News Ads ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Zombie News Ads från Safari (Mac OS X)

 1. Klicka på Safari menyn.
   
 2. Välj Preferenser.
    
 3. Klicka på Tillägg fliken.
    
 4. Klicka på Avinstallera knappen intill Zombie News Ads. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
    
 5. Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Zombie News Ads, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 1. Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
    
 2. Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.
   

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

 

 

Zombie News Ads skärmdumpar

 
           
     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *