Ads By Kazu Media - Hur Tar Man Bort?

 

Kazu Media reklamförs som en plattform online som tillhandahåller tjänster som streaming av gratis film och musik, även gratis online-spel mot att du registrerar dig såklart. Dock kommer du inte bara få gratisprodukterna som anges efter att du registrerat dig på plattformen. Kazu Media utvecklades av Japalta Consulting LTD för att agera som ett verktyg som visar reklam. Därav kommer du få se en del reklam som tyvärr kommer visa sig vara falska eftersom Kazu Media tillhör gruppen program som kallas reklamprogram.

Om reklamprogrammet Kazu Media

Reklamprogrammet Kazu Media renderar reklam markerade som ‘‘Ads by Kazu Media’’, ‘‘Powered by Kazu Media’’, ‘‘Ads powered by Kazu Media’’, ‘‘Brought to you by Kazu Media’’, ‘‘RocketTab powered by Kazu Media’’ m.m. Dessa reklamer visas som popups, banderoller, sidoannonser, fullfönstrade annonser m.m. De agerar nästan som flugor som svärmar över hela din dators skärm och lämnar nästan inget område tomt. Det är omöjligt att vifta bort dessa om du inte har ett verktyg som t.ex. Reimage som körs på din dator.

Tillägget Kazu Media kommer inte låta dig se det tänkta innehållet av hemsidan du besöker. Det kommer dra din uppmärksamhet för att få dig fäst på bedrägliga erbjudanden. Det kommer presentera dig med personliga reklamer, skapade efter dina intressen och smaker, detta eftersom det skadliga programmet övervakar dig och delar informationen med utvecklarna av dessa bedrägerier – suspekta tredjeparter. Det minst uppskattade effekten av att ha tillägget Kazu Media på datorn är det att det markant slöar ned din enhets prestanda, och rimligheten att de annonser och domäner det hänvisar dig till är fyllda med skadliga hot.

Hur tar sig reklamprogrammet Kazu Media in i din dator?

Programmet Kazu Media kan installeras till din dator direkt via dess offciella hemsida KazuMedia.com. Det kan dock även vara en konsekvens av besöket på en äventyrad spel eller annan plattform. Dessa skadliga kod kan även börja köras på din dator efter att du klickat på en annons som är infekterad. Kazu Media är även ett PUP – potentially unwanted program (potentiellt oönskat program). Beskrivningen här ovan gör det ganska klart vilka effekter det ger på datorn. Tyvärr så är PUPs ytterligare komponenter av gratisprogram som t.ex. mediaspelare, codec paket, filkonverterare m.m. Om användare inte håller ett vakande öga efter ett avancerat installationsalternativ för att neka dessa tillägg, då finns risken att det kommer installeras på användarens dator tillsammans med gratisprogrammet.

Reimage, Spyhunter eller Stopzilla är verktyg som bekämpar IT-pester som t.ex. reklamprogrammet Kazu Media före och efter de har tagit över offrets dator. Det är rekommenderat att ha ett pålitligt antivirus installerat på datorn med. Nedan finns gratis manuella borttagningsinstruktioner för borttagningen av Kazu Media.


Automatisk Ads by Kazu Media verktyg för borttagning

 

Andra verktyg

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes’ Anti-Malware
 
Notera: Reimage försök ger detektion av parasiten som Ads By Kazu Media och hjälper till dess avlägsnande gratis. Du kan ta bort upptäckta filer, processer och poster registret själv eller köpa en full version.   We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuell borttagning av reklamprogrammet Kazu Media

Du tar bort Ads by KazuMedia genom att använda Windows Kontrollpanel

Många kapnings- och reklamprogram som Ads by Kazu Media installerar komponenter i form av Windowsprogram och annan mjukvara. Denna del av reklamvaran kan tas bort från Kontrollpanelen. För att få tillgång till den, gör följande.

Denna metod kommer inte att ta bort samtliga webbläsartillägg och verktygsfält, så fortsätt därför till den andra delen av vår borttagningsguide.

Att ta bort Ads by Kazu Media från dina webbläsare

  Top Avlägsna skadligt innehåll från Internet Explorer

 • Tryck på Kugghjulet->Hantera tillägg.
  Add-on
 • Gå igenom Verktyg och Tillägg. Ta bort allting relaterat till Ads by KazuMedia och andra innehåll som inte är skapta av Google, Microsoft, Yahoo, Oracle or Adobe.
  Disable add-ons
 • Stäng ned inställningar.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Kazu Media, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Tryck på Kugghjulet->Inställningar.
  Internet options
 • Välj Avancerat fliken och klicka på Återställ knappen.
  Reset settings
 • Välj “Radera personliga inställningar rutan och klicka på Återställ.
  Reset approve
 • Klicka på Stäng knappen vid bekräftelse fönstret och stäng sedan ned din sökmotor.
  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by KazuMedia från Chrome

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Google Chrome. Välj Inställningar.
  Open settings
 • Klicka på Hantera tillägg vid vänstra menyfältet.
 • Gå igenom tilläggs-listan och ta bort program du inte behöver. Speciellt de med relaterande namn till Ads by Kazu Media. Klicka på papperskorgen bredvid Ads by KazuMedia eller andra tillägg du vill ta bort.
  Remove extensions
 • Tryck på Ta bort knappen vid bekräftelse fönstret.
  Remove approve
 • Om du är osäker så kan du inaktivera dessa tillfälligt.
  Disable extension
 • Starta om Chrome.

(Ytterliggare åtgärd) Återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by Kazu Media, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Google Chrome’s meny knapp (de tre horisontella linjerna) och välj Inställningar.
  Open settings
 • Skrolla ned till slutet av sidan och klicka på Återställ inställningar knappen.
  Reset settings
 • Klicka på Återställ knappen vid bekräftelse fönstret.
  Reset approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

  Top Avlägsna Ads by KazuMedia från Firefox

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hornet på Mozilla Firefox och välj Tillägg ikonen (eller håll in och tryck Ctrl+Shift+A på ditt tangentbord).
  Select add-on
 • Gå igenom Tillägg samt Insticksmoduler, avlägsna allt relaterat till Ads by Kazu Media och andra innehåll du inte känner till. Om du inte känner till tillägget och det inte är skapat av Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe så behöver du troligen inte detta.
  Remove add-on

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by KazuMedia, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på meny-knappen vid övre högra hörnet av Mozilla Firefox. Klicka på Hjälp knappen (frågetecknet).
  Help button
 • Välj “Starta om utan tillägg” i hjälpmenyn.
  Troubleshooting
 • Vid omstart, klicka på “Återställ”.
  Refresh firefox
 • Detta resulterar i att Mozilla startas om och alla ursprungsinställningar återkommer. Läs dock instruktionerna noga då önskat innehåll kan försvinna.
  Refresh firefox approve

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

Hur man tar bort Ads by Kazu Media från Microsoft Edge:  Top

OBS: engelsk version av Microsoft Edge Återställa inställningarna på Microsoft Edge (metod 1)
 • Öppna Microsoft Edge och klicka på ”More actions” knappen (tre punkter i övre högra hörnet av skärmen), välj sedan ”setting” för inställningarna.
  Open settings
 • I fönstret med inställningarna väljer du sedan ”Choose what to clear” knappen för att välja vad som skall bort.
  Choose clear
 • Välj allt du vill ta bort och tryck på ”Clear” för att bekräfta borttagningen.
  Clear browsing data
 • Högerklicka på Start och välj enhetshanteraren.
  Open task manager
 • I processer-fliken, högerklicka på Microsoft Edge och välj Detaljer.
  Go to details
 • Inne i Detaljer, leta efter poster kallade Microsoft Edge, högerklicka på dom och välj ”end task” för att avsluta processen.
  End Edge task
Om denna metod inte fungerade för dig så kan du följa de avancerade stegen nedan. Se till att du backar upp din data innan du slutför dessa steg. Återställa inställnignarna på Microsoft Edge (metod 2)
 • Ta dig till följande mapp: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Välj alla poster i denna mapp, högerklicka på dom och välj radera.
  Delete files
 • Klicka på startknappen och skriv in ”windows power”. Högerklicka på Windows PowerShell och välj ”kör som administrator”.
  Open powershell
 • Som administrator: Windows PowerShell fönster kommer att visas på skärmen, skriv in detta efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 och tryck sedan på enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Efter att du har slutfört dessa steg bör Ads by Kazu Media ha eliminerats från din webbläsare Microsoft Edge.

  Top Avlägsna Ads by KazuMedia från Safari (Mac OS X)

 • Klicka på Safari menyn.
 • Välj Preferenser.
  Open preferences
 • Klicka på Tillägg fliken.
 • Klicka på Avinstallera knappen intill Ads by Kazu Media. Ta bort allt suspekta innehåll du finner. Om du är osäker på om du behöver tillägget eller inte så kan du enkelt klicka på Aktivera rutan för att tillfälligt inaktivera dessa.
  Extensions
 • Starta om Safari.

(Extra åtgärd) återställ din sökmotors inställningar

Om du upplever andra problem relaterade till Ads by KazuMedia, så återställ inställningarna av din sökmotor till ursprunget.

 • Klicka på Safari menyn vid det övre vänstra hörnet. Välj återställ Safari.
  Choose reset
 • Välj vilka val du vill återställa (oftast är alla förvalda redan) och klicka på återställ knappen.

  Reset

Om du inte kan återställa din sökmotors inställningar och problemet kvarstår så genomsök din dator med ett anti-skadeprogram.

 

Ads by Kazu Media skärmdumpar

 
     
 
 
oktober 10, 2016 09:36, oktober 10, 2016 09:36
   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *